Lekker met je klas of de hele school naar Gamecity Zoetermeer! Dat wil toch ieder kind? Speciaal voor scholen en klassen hebben wij fantastische arrangementen. Hierbij kan je kiezen om verschillende activiteiten te doen. Laat de kids eens heerlijk lachen, sporten en strijden tegen elkaar. Zo zien ze elkaar ook nog eens in een andere omgeving…en wat voor één!

Persoonlijke begeleiding

Vanaf het eerste contact met Gamecity, proberen wij jullie zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het reserveringstraject. Hierbij zorgen we dat wij het schooluitje verzorgd wordt naar al jullie wensen! Tijdens alle activiteiten zullen jullie begeleid worden door een van onze medewerkers, die voor een onvergetelijke dag zullen zorgen!

Alles-in-een!

Bij Gamecity zit u goed. Wij kunnen u voorzien van alle benodigdheden die komen kijken bij het organiseren van een schooluitje. Van een patatje met limonade, spannende games of een rustige bijeenkomst. Het is bij Gamecity allemaal mogelijk. U kunt de activiteiten naar eigen wens combineren en eventueel upgraden met een lunch/diner.

Voor ieder wat wils

De wens van ieder kind is anders. Waar de een meerdere malen wil lasergamen zal de ander kiezen voor het minigolfen. Om hier een goede balans in te vinden biedt Gamecity de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. De leerlingen kunnen dan zelf beslissen welke activiteit zij willen doen en hoe vaak zij deze willen doen.

Populairste deals voor schoolfeesten

Kids Kart & Laser Party

-1 heat karten

-1 heat lasergamen

-Donuts

€32.50,- p.p.

Lasergamen Gamecity

Kids Laser Party

-2x heat lasergamen

-Donuts

-Onbeperkt limonade

€25,- p.p.

Kart en Golf

Kids Kart & Urban Minigolf Party

-1 heat karten

-Urban minigolf

-Donuts

€33.50,- p.p.

Zelf een arrangement voor een schoolfeest samenstellen?

Het is bij Gamecity Zoetermeer mogelijk om standaardarrangementen te kiezen, of zelf een arrangement samen te stellen. Indien je een arrangement wilt boeken adviseren wij om telefonisch contact met ons op te nemen. Je kan ook even een mail sturen naar [email protected]

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn ontvangen wij graag de volgende gegevens

  • Adres, inclusief postcode
  • Gewenste activiteit of arrangement inclusief diner keuze
  • Gewenste datum voor de activiteit
  • Gewenste begintijd (let op: je moet 30 minuten van tevoren inchecken)
  • Aantal personen
Ontdek meer

Bereikbaarheid GameCity

Wanneer je Gamecity Zoetermeer eerst even wilt bekijken kan je altijd (vrijblijvend) een afspraak maken voor een rondleiding.

Zoetermeer ligt centraal in Zuid Holland. Reistijd vanaf;

  • Delft 20 min.
  • Den Haag 20 min.
  • Utrecht 40 min.
  • Leiden 20 min.
Routebeschrijving