Ontdek de groepsuitjes bij Gamecity Zoetermeer.

Perfect voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, en gezellige dagen met vrienden en familie. Beleef het samen!

Zoek je een leuke locatie voor een groepsuitje in Zoetermeer?

Bij Gamecity hebben we spannende activiteiten voor elk soort groepsuitje, van een onvergetelijk vrijgezellenfeest tot een ontzorgd bedrijfsuitje, en van een tof kinderfeestje tot een gezellige dag met vrienden en familie.

Vrijgezellenfeesten
Klaar voor een vrijgezellenfeest dat niemand zal vergeten? Bij Gamecity Zoetermeer voegen we een dosis adrenaline toe met onze heats karten en lasergame uitdagingen! Vier de laatste dag van vrijgezel zijn met snelheid en spanning!

Bedrijfsuitjes
Op zoek naar de beste plek voor een bedrijfsfeest? Zoek niet verder! Gamecity Zoetermeer biedt het perfecte pakket voor teambuilding. Combineer plezier met competitie en versterk de band met je collega’s in een race voor de snelste tijd of door samen uit Prison Island te ontsnappen!

Kinderfeestjes
Op zoek naar het coolste kinderfeestje in Zoetermeer? Gamecity staat garant voor een dag vol plezier! Met activiteiten geschikt voor alle leeftijden, zorgen wij ervoor dat jouw kind en hun vriendjes een dag beleven die ze niet snel zullen vergeten! Kom bijvoorbeeld lasergamen of minigolfen.

Friends & Family
Een dagje uit met vrienden of familie gepland? Gamecity Zoetermeer is de plaats waar herinneringen gemaakt worden en iedereen welkom is.

Met activiteiten voor alle leeftijden en elk type groep, is Gamecity Zoetermeer jouw bestemming voor fun en actie. We bieden faciliteiten zoals gratis parkeren en een gezellige horecagelegenheid om je dag compleet te maken.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je direct een groepsuitje plannen? Neem een kijkje op onze website, kies je activiteiten en reserveer.

Kom je er niet uit, of heb je vragen waar je het antwoord niet op de website kan vinden? Neem dan contact met ons op en wij zullen je verder helpen.

We zien je graag snel voor een dag vol avontuur bij Gamecity Zoetermeer!