Heb jij onze vernieuwde Arcade Games al gezien? Speel de tofste spellen met je vrienden en vriendinnen. Een potje Airhockey, motorracen, autoracen, een high score halen op de flipperkast of andere super leuke spellen! Ga jij de uitdaging aan om je vrienden te verslaan?

Daag elkaar uit!  

Bij GameCity Zoetermeer is er altijd wat te beleven. Zo kan je, voordat je bijvoorbeeld gaat karten of lasergamen, al lekker even de Arcade Game in. Daag elkaar uit, haal de hoogste scores en beleef alvast de leukste spellen die GameCity te bieden heeft.

Airhockey

Airhockey is een geweldig spel om tegen elkaar te spelen. Het spel bestaat uit een tafel, twee handgrepen en een puck. Met de handgrepen probeer je de puck in het goal van de tegenstander te krijgen. Dit doe je door de puck heen en weer te slaan! Het speelvlak van de tafel heeft gaatjes waardoor lucht naar boven wordt geperst, die de puck draagt. De puck ondervindt zo geen wrijving van het speelveld zelf. De scores worden bijgehouden op een elektronisch scorebord dat boven de tafel hangt of op de tafel zelf is gemonteerd.

Flipperkasten

In onze uitgebreide Arcade Room hebben we enkele fantastische flipperkasten staan. En een potje flipperen is natuurlijk altijd leuk om te doen. Ben jij de flipperkampioen van je vriendengroep? Of zorg je dat de rest van het jaar jouw naam bovenaan de lijst van hoogste scores staat? We zien je snel!

Schieten, autoracen en motorracen

Even heerlijk racen op onze arcade machines? Deze supersnelle racemonsters en geavanceerde toestellen zorgen ervoor dat je het echt beleeft! Een avontuur om niet snel te vergeten. Ben jij een echte scherpschutter of eerder een absoluut snelheidsmonster? Ervaar het bij GameCity!

Heb je nog vragen over onze Arcade Games? Neem vrijblijvend contact met ons op.