Heb jij de Arcade Games in onze gamehal al gezien? Speel de tofste spellen met je vrienden en familie. Een potje Airhockey, Basketballen, Autoracen, een highscore halen op de flipperkast of andere superleuke en moderne spellen!

Kan jij je vrienden verslaan?

Daag elkaar uit!  

Bij GameCity Zoetermeer valt er altijd iets te beleven. Voordat je gaat karten of lasergamen, kun je alvast plezier beleven in onze Arcade hal. Daag je vrienden uit, streef naar de hoogste scores en geniet van de leukste arcade spellen die GameCity te bieden heeft.

Airhockey

Dit klassieke spel is een favoriet voor zowel jong als oud en biedt een mix van vaardigheid en snelheid. Met een eenvoudige set-up van een tafel, twee handgrepen en een puck, is airhockey gemakkelijk te leren, maar blijft het steeds uitdagend.

De tafel blaast lucht uit kleine gaatjes, waardoor de puck bijna zweeft en zorgt voor snelle wedstrijden. Scores worden bijgehouden op een elektronisch scorebord, zodat je altijd weet wie er voor staat.

Digitale shooter

We hebben een toffe moderne digitale shooter met 8 verschillende game modes. Zo kun je een baas verslaan, kleiduif schieten of je accuratie testen met het bullseye spel.

Je schiet met een neppistool op een scherm waarmee je zeer precies kan richten. Je voelt zelfs een terugslag waardoor het nog realistischer aanvoelt! Probeer de highscores te verkrijgen voor alle games!

Basketbal machine

Probeer onze basketbal machine alleen of strijd tegen elkaar. Hoe verder je komt en hoe meer punten je scoort, hoe moeilijker het wordt! De basketbal hoop gaat bewegen waardoor scoren steeds lastig wordt. De basketballen blijven omlaag rollen zodat jij door kan blijven gooien.

Flipperkast

In onze arcade hal hebben we een toffe Shrek flipperkast staan. En een potje flipperen is natuurlijk altijd leuk om te doen. Ben jij de flipperkampioen van je vriendengroep? Of zorg je dat de rest van het jaar jouw naam bovenaan de lijst van hoogste scores staat? We zien je snel!

Schieten en autoraces

Of je nu een racekampioen of een schietmeester wilt zijn, onze arcade spellen zorgen voor eindeloze actie.

Beleef de snelheid in onze racegames of laat je schietvaardigheden zien – elke game is een nieuw avontuur! 

Overig

Verder hebben we nog vele andere verschillende arcade games. Van bowlen tot boxen en van grijpmachines tot wack-a-clown.

Heb je vragen? Laat het ons weten – we helpen je graag verder!