Wij zijn dé specialist in het bieden van ‘quality time’! Even echt tijd en aandacht voor elkaar. Bij Gamecity Zoetermeer streven we ernaar om elke dag opnieuw de ultieme ervaring voor onze gasten te creëren. 

Ons doel?

Dat je met een fijne ervaring en een brede glimlach weer naar buiten stapt. Pas als dat gebeurt, is onze missie geslaagd.

Met een uitgebreid aanbod van spannende, hilarische en vernieuwende activiteiten bieden we onze gasten een kans op samenzijn, plezier en ontspanning. Ons enthousiaste team staat altijd voor je klaar, met persoonlijk contact als ons uithangbord.

Van Prison Island tot karten, lasergamen, arcade games en onze fantastische Urban minigolfbaan, biedt Gamecity een perfecte setting voor groepsuitjes, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, schoolfeesten en vrijgezellenfeesten. Natuurlijk ben je ook als individu, met vrienden of familie van harte welkom!

Naast ons brede aanbod aan activiteiten, beschikken we over een sfeervol en kwalitatief hoogstaand restaurant voor een gezellig hapje en drankje. 

Parkeren is bij ons altijd gratis.

We zien uit naar je bezoek! Wil je direct tickets boeken?