Professionele begeleiding

Maandelijks opzegbaar

KNAF Gecertificeerd

Welkom bij Gamecity Zoetermeer, dé plek voor een professionele kartcursus gericht op jonge raceliefhebbers. Onze cursus, beschikbaar op zondag-, zaterdagochtend en/of woensdagavond, biedt kinderen vanaf 1.35 meter de kans om de wereld van karten te verkennen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Met een flexibele aanmelding kun je elke maand instappen, en met onze vrijblijvende inschrijving voor de wachtlijst, bieden we een laagdrempelige instap.

Nieuwe cursisten en doorstroming

Nieuwe cursisten beginnen altijd op zaterdagochtend van 09:30 tot 10:30 uur, waar ze kennis maken met karten en de basisbeginselen aangeleerd krijgen.

Afhankelijk van de prestaties en ervaring van de deelnemers, is er een mogelijkheid om door te stromen naar de zondagochtend en dan de woensdagavond. Dit systeem waarborgt continuïteit in ontwikkeling, rekening houdend met de wachtlijst en de noodzaak van beschikbare plekken op zaterdag voor nieuwe deelnemers.

Professionele begeleiding en persoonlijke ontwikkeling

Elke kartles duurt een uur, met de focus op het verbeteren van rijvaardigheden zoals voertuigbeheersing, het rijden van ideale lijnen, inhaaltechnieken, en effectief remmen.

Ons doel is om elke deelnemer niet alleen sneller te maken op de baan, maar ook een sterke racebasis mee te geven.

KNAF gecertificeerde kwaliteit

Als één van de weinige indoor kartbanen in Nederland met een KNAF-licentie, biedt Gamecity Zoetermeer een kwaliteitsgarantie die je voorbereidt op elke racebaan. Deze erkenning onderstreept onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit.

Flexibiliteit in lidmaatschap

Ons flexibele lidmaatschap maakt maandelijkse opzegging mogelijk, ideaal voor gezinnen die een laagdrempelige kennismaking met de kartingsport zoeken. Let wel, in juli en augustus houden we een zomerstop.

Interesse in onze kartcursus of wil je komen kijken?

Neem contact met ons op en wij zullen je vragen beantwoorden.

inschrijven

  Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacystatement.

  1x per week Kartcursus

  125,- per maand
  • Zaterdag-, zondagochtend en woensdagavond
  • Maandelijks opzegbaar
  • €15,- korting na behalen certificaat

  Voorwaarden

  • De kartcursus is een lesprogramma bedoeld om beter te leren karten/racen.
  • Het contributiebedrag is vastgesteld op basis van 10 maanden, van september tot en met juni. Gedurende deze 10 maanden vallen er 44 weken.
  • Gamecity behoudt zich het recht voor om gedurende het seizoen tot 5 lessen te annuleren, bijvoorbeeld tijdens bepaalde feestdagen wanneer het bedrijf gesloten is. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.
  • Tijdens de lessen moet er te allen tijde een ouder of begeleider van de rijder aanwezig zijn.
  • Deelname op woensdag is mogelijk met een certificaat of met dispensatie van de kartleiding.
  • Bij tussentijdse afwezigheid is er geen mogelijkheid tot teruggave van lidmaatschapskosten of het inhalen van gemiste lessen.
  • Mocht een deelnemer door een blessure of langdurige ziekte niet meer aanwezig kunnen zijn, dan kan de deelnemer worden uitgeschreven en wordt het resterende bedrag verrekend. Neem dan contact met ons op
  • Bij herhaaldelijke onaangekondigde afwezigheid behouden wij ons het recht voor om het lidmaatschap te beëindigen.

  Certificaat 

  Op basis van het niveau van de cursist wordt deze uitgenodigd voor het “Certificaat rijden”. Dit is een examen waarbij getoetst wordt of de cursist zich veilig gedraagt op de baan en of de cursist over voldoende vaardigheid met de kart beschikt om veilig te kunnen racen.

  Bezitters van het certificaat:

  • Krijgen 15,- korting op het cursusgeld.
  • Mogen deelnemen aan de races; voor elke race moet echter wel een vergoeding betaald worden.
  • Mogen ook buiten de training in de volwassenenkarts rijden, tegen de geldende prijzen.

  FAQ

  Een KNAF gecertificeerde cursus voor jonge raceliefhebbers, gericht op het aanleren van karttechnieken met professionele instructie.

  Zaterdagochtend voor nieuwkomers, met mogelijkheid tot doorstroming naar zondag en woensdag.

  Via de website kun je je inschrijven voor de kartcursus. Mogelijk kom je wel eerst op een wachtlijst te staan tot er een plek beschikbaar is.

  125,- euro per maand, met een flexibele, maandelijks opzegbare contributie.

  Ja, het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

  Je leert alles van voertuigbeheersing en ideale lijnen rijden tot inhaaltechnieken, effectief remmen, en meer.

  Op basis van prestatie en ervaring, met start op zaterdag en potentiële doorstroom naar zondag en dan woensdag.

  Het toont aan dat je veilig en vaardig kunt karten. Met het certificaat krijg je 15,- korting op het cursusgeld en kun je ook buiten de training in volwassenenkarts rijden, tegen de geldende prijzen.

  Ja, bij elke les moet een ouder of begeleider aanwezig zijn.

  Er is geen mogelijkheid tot restitutie of inhaalmogelijkheden voor gemiste lessen. Bij langdurige afwezigheid is overleg mogelijk.

  Voor meer informatie, neem contact op met Gamecity Zoetermeer. We helpen je graag verder!