Professionele begeleiding

Maandelijks opzegbaar

KNAF Gecertificeerd

KARTCURSUS

Zondag-, zaterdagochtend en/of woensdagavond vindt onze kartcursus plaats. Deze is gericht op kinderen, om deel te nemen moet je minimaal 1.35m zijn.

Tijdens de kartcursus krijg je een uur lang les van ervaren instructeurs waardoor je sneller en beter leert karten. Naast dat je sneller gaat rijden zoomen we onder andere in op betere voertuigbeheersing, ideale lijnen rijden, inhalen en remmen. Kortom de basis van het racen in het algemeen!
Groepen worden ingedeeld op basis van prestatie en ervaring. Bij de instroomgroepen ligt de focus op de grondbeginselen van het karten, waarna je door zal stromen tot de snelste en meest ervaren groep.

Kart- en autosport wordt in Nederland gereguleerd door de KNAF. Gamecity is de enige indoor kartbaan van Nederland met een KNAF licentie. Wie bij Gamecity leert karten, kan overal uit de voeten!

De kartcursus werkt met een contributiebedrag per maand. In de maanden juli en augustus is er een zomerstop.

De contributie dient voor de  1e les van de cursist betaald te worden om deel te mogen nemen. De contributie dient ook betaald te worden indien een cursist niet aanwezig is bij 1 of meerdere lessen. Indien een cursist voor langere periode niet aanwezig kan zijn, kan er gekozen worden om contributie te betalen om de plek op de lijst te behouden of weer opnieuw deel te nemen (hou hierbij rekening met een wachtrij).

Nieuwe cursisten beginnen altijd op zaterdagochtend van 8:30 tot 9:30 of van 09:30 tot 10:30 uur. Hier maken ze kennis met karten worden de beginselen geleerd. Indien de cursist door wilt gaan met het karten is er een mogelijkheid, indien er plek is, om door te stromen naar de zondagochtend.

Wil je een keer komen kijken? Neem dan contact op!

inschrijven

  Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacystatement.

  1x per week Kartcursus

  € 125,- per maand
  • Zaterdag-, zondagochtend en woensdagavond
  • Maandelijks opzegbaar
  • €15,- korting na behalen certificaat

  Voorwaarden

  • De kartcursus is een lesprogramma om beter te leren karten/racen. 
  • Het contributiebedrag is vastgesteld op basis van 10 maanden van september tot en met juni. In deze 10 maanden vallen 44 weken.  
  • Gamecity behoudt het recht om tijdens het seizoen 5 lessen te laten vallen, bijvoorbeeld tijdens bepaalde feestdagen wanneer het bedrijf gesloten is. Hierover worden deelnemers tijdig geïnformeerd. 
  • Tijdens de lessen dient er te allen tijde een ouder/begeleider van de rijder aanwezig te zijn.
  • Deelname op woensdag is mogelijk met certificaat of met dispensatie van de kartleiding.
  • Bij tussentijdse afwezigheid is er geen mogelijkheid tot teruggave van lidmaatschapskosten of inhalen van gemiste lessen.  
  • Indien de situatie voordoet dat een deelnemer door blessure of langdurige ziekte etc. niet meer aanwezig kan zijn, kan de deelnemer worden uitgeschreven en het resterende bedrag verrekend worden.  
  • Bij meervoudig onaangekondigde afwezigheid behouden wij het recht om het lidmaatschap stop te zetten. 

  Certificaat 

  Op basis van het niveau van de cursist wordt de cursist uitgenodigd voor het “Certificaat rijden”. Dit is een examen waarbij getoetst wordt of de cursist zich veilig gedraagt op de baan en of de cursist over voldoende vaardigheid met de kart bezit om veilig te kunnen racen. Bezitters van het certificaat:  

  • Krijgen korting op het cursusgeld.  
  • Mogen deelnemen aan de races; per race moet wel een vergoeding betaald worden.  
  • Mogen ook buiten de training in de volwassenenkarts rijden (tegen de geldende prijzen).