24 uitdagende cellen

De cellen bevatten fysieke, tactische of technische opdrachten voor jong en oud!

Werk samen!

Speel in teams van 2-5 personen. Er is maar één manier om te ontsnappen: Teamwork!

Pak de highscore

Unieke opdrachten van 2-5 minuten. Daag vrienden, familie of collega's uit en ga de strijd aan!

Prison Island deals

Prison Island 90 min

  • Prison Island (90 min)
  • Gratis parkeren

28,- p.p.

Prison & Golf

  • Prison Island (60min)
  • 18 unieke holes in Urban en Glow in the dark stijl!

29,- p.p.   31,50

Kart & Prison

  • Prison Island (60min)
  • Karten (1 heat)

35,50 p.p.   38,-

24 uitdagende cellen

De cellen bevatten fysieke, tactische of technische opdrachten voor jong en oud!

Werk samen!

Speel in teams van 2-5 personen. Er is maar één manier om te ontsnappen: Teamwork!

Pak de highscore

Unieke opdrachten van 2-5 minuten. Daag vrienden, familie of collega's uit en ga de strijd aan!

Veel gestelde vragen

Prison Island daagt je uit in verschillende soorten minigames, waarbij meerdere vaardigheden worden getest! De cellen bevatten fysieke, tactische of technische opdrachten voor zowel jong als oud! Het complex bestaat uit een lang gangenstelsel met maar liefst 24 cellen. Bepaal zelf welke cellen jullie uit willen proberen! Je speelt in teams van 2-5 personen. Er is altijd maar één manier om te ontsnappen: samen. Iedere cel heeft een eigen unieke opdracht die uitgevoerd moet worden binnen 2 tot 5 minuten. Probeer samen met je groepje zo veel mogelijk punten te behalen. Je krijgt één sleutel per team om de cellen naar binnen te gaan.

Prison Island is te spelen vanaf 2-5 personen per team. Er zijn ook cellen waar minimaal 3 personen nodig zijn om de volledige score te halen. Totaal kunnen wij 100 personen tegelijk kwijt in Prison Island!

Prison Island is te spelen vanaf 1.35 meter. Dit heeft te maken met bepaalde opstaphoogtes en klimstukken. Voor de jongste kids zijn er speciale kindertips om ze extra op weg te helpen.

Nee zeker niet! Het doel van het spel is om zo veel mogelijk punten te scoren per cel! Je wisselt de ruimtes af door meerdere cellen te spelen. Het bevat wel elementen van een escape room, waarbij sommige cellen breinkrakers bevatten om het maximum aantal punten te behalen. Ook zijn er cellen waarbij je veel fysieke en technische vaardigheden bij nodig hebt!

Nee! De deur zit van binnen nooit op slot, je kunt er dus ten alle tijden uit! Je hoeft de cel niet per se op te lossen.

Prison Island

Het perfecte teamuitje in Zoetermeer!

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteiten of een leuk uitje in Zoetermeer? Prison Island bij GameCity Zoetermeer biedt een spannende mix van escaperoom achtige uitdagingen en fysieke activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Een unieke ervaring voor iedereen

Prison Island is meer dan alleen een escaperoom. Met een reeks van 24 cellen, elk met een unieke uitdaging, test het je fysieke, tactische en teamwerkvaardigheden. Dit maakt het een perfecte keuze voor familie-uitjes, vriendengroepen, of als een teambuilding activiteit. Het is een avontuur dat je niet wilt missen in Zoetermeer!

Flexibele speeltijd en teams

Bij Prison Island kun je jouw bezoek aanpassen aan je groepsgrootte en beschikbare tijd. Speel in teams van 2 tot 5 personen en kies voor sessies van 60 of 90 minuten. Elke cel biedt een nieuwe uitdaging, dus geen enkel bezoek is hetzelfde!

Ideaal voor teamuitjes en familiefeesten

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiefeest of gewoon een leuk dagje uit met vrienden, Prison Island biedt een unieke ervaring die iedereen zal bijblijven. Combineer denkwerk met actie en werk samen om de hoogste score te behalen.

Veiligheid en toegankelijkheid

Bij GameCity Zoetermeer staat veiligheid altijd voorop. Prison Island is ontworpen met aandacht voor veiligheid en toegankelijkheid, zodat iedereen kan genieten van het avontuur.

Boek jouw avontuur bij Prison Island

Klaar voor een uitdaging? 

Reserveer nu je avontuur bij Prison Island en beleef een onvergetelijk uitje in Zoetermeer. Voor reserveringen en meer informatie, bezoek onze boekingspagina.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op – ons team staat klaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden bij Prison Island!