Fantastisch parcours

Gave glow in the dark beleving!

18 unieke holes

Iedere hole heeft eigen beleving

Voor jong en oud!

Zeer geschikt voor kinderfeestjes!

Urban minigolf deals

Urban Minigolf

  • 18 unieke holes in Urban en Glow in the dark stijl!
  • Geschikt voor alle leeftijden‎
  • Eenvoudig online boeken en betalen

€ 12,- p.p.

Combi | Kart & Golf

  • 1 Heat karten
  • 18 unieke holes in Urban en Glow in the dark stijl!
  • Eenvoudig online boeken en betalen

€ 28,- p.p.

Kids | Laser & Golf party

  • 18 unieke holes in Urban en Glow in the dark stijl!
  • 1 Heat lasergamen
  • Eenvoudig online boeken en betalen

€ 26,- p.p.

Veel gesteldevragen

Urban Minigolf is een unieke vorm van midgetgolf in een glow in the dark omgeving. Het is geschikt voor jong en oud!

Urban Minigolf is geschikt voor jong en oud! Als je een stick kunt vasthouden en een balletje kunt raken dan is Urban Minigolf geschikt voor jou 🙂

Urban Midgetgolf duurt ongeveer 60 minuten. Dit hangt natuurlijk ook af van de grootte van de groep.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Urban Minigolf

Als je door onze horeca loopt  kom je uit bij ons Urban Minigolf parcours. Daar vind je het schitterende decor van onze midgetgolf, de start bevindt zich onder het viaduct. Wij hebben een achttien holes uniek urban midgetgolf parcours in een unieke glow in the dark omgeving, de holes zijn verdeeld over 2 verdiepingen met glowgolf effecten. In Gamecity is elke hole een opzienbarende beleving.

In GameCity vind je niet alleen het vermaak dat hoort bij midgetgolf, maar val je ook van de ene verbazing in de ander om de creatieve holes, de unieke uitdagingen en de overweldigende omgeving van ons minigolfbaan. Het parcours is verdeeld over 2 verdiepingen, echt “glow in the dark” midgetgolf! In hoeveel slagen tik jij het balletje door onze golfbaan heen?
Midgetgolf wordt steeds populairder. Dat is niet zo gek, want het is ook hartstikke leuk en spannend met onze glow in the dark golfbaan. De Urban midgetgolfbaan is ondertussen onze zesde attractie waar jij samen met je vrienden, familie, of collega’s heerlijk kunt genieten van een gezellige middag of avond. Meer weten? Neem dan contact op met onze salesafdeling.

Ideaal voor kinderfeestjes

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor een (kinder)feestje? Zoek dan niet verder! Bij GameCity is naast midgetgolf nog veel meer te doen. Zo kun je bij ons niet alleen midgetgolfen maar hebben we ook escape roomslasergame en ook de mogelijkheid tot karten en spelen in onze arcadehal. Tijdens het minigolfen kun je genieten van een lekker drankje en heerlijk ontspannen met elkaar kletsen. Wanneer jullie klaar zijn, kan je in ons vernieuwde restaurant nog kijken naar de kartbaan of arcadehal maar, natuurlijk ook eten en wat drinken met elkaar.

Veel plezier en uitdaging voor een kleine prijs

Midgetgolfen is helemaal niet saai of langdradig. Met het spelen van ons uitdagende parcours ben je ongeveer 60 minuten bezig en je betaald hier slechts € 12,00 per persoon voor. Ook voor kinderfeestjes is een Urban midgetgolf hartstikke leuk dit kan uiteraard ook in combinatie met van onze andere activiteiten. Heb je nog vragen? Mail of bel ons voor boekingen en vragen.