Prison Island lineup

Prison Island Zoetermeer is veel meer dan een gewone escape room. Het is een spannende ervaring vol actie die je samen met je vrienden, familie of collega’s beleeft. Het is een unieke mix van escape room uitdagingen, fysieke activiteiten en teambuilding, wat zorgt voor een onvergetelijk avontuur.

En niet onbelangrijk om te weten, je zit nooit vast in een cel! Je kunt eruit wanneer je wilt. Ook kun je met je team bepalen in welke volgorde je de cellen ingaat en overwint.

Maar wat maakt Prison Island Zoetermeer nu zo bijzonder en waarom zou je moeten kiezen voor deze spannende ervaring in plaats van een andere escape room in Zoetermeer? Laten we eens kijken!

Niet alleen puzzels: een fysieke en mentale uitdaging

Bij Prison Island Zoetermeer hoeft er geen Einstein in je team te zitten om te ontsnappen (behalve in de Einstein cel). Je moet niet alleen maar de hersenen kraken, zoals in andere escape rooms in Zoetermeer. 

Hier word je uitgedaagd om zowel je fysieke, strategische als mentale vaardigheden te gebruiken. Naast het oplossen van puzzels en raadsels, moet je ook laten zien hoe handig, snel en sterk je bent. Je moet klimmen, kruipen, balanceren en verschillende obstakels overwinnen, terwijl je de klok in de gaten houdt.

Het is een echte test voor je lichaam en je hoofd, waardoor het veel uitdagender en spannender is dan een gewone escape room. Met maar liefst 24 verschillende cellen om uit te kiezen, is er altijd wel een nieuwe uitdaging om aan te gaan. Het is alsof je een echte prison break moet uitvoeren, maar dan veel leuker!

Samen sterker: teamwork is cruciaal in deze escape rooms 

Vergeet die eenzame opsluiting! Bij Prison Island draait alles om teamwork.

Prison Island Zoetermeer is de perfecte activiteit voor groepen. De kamers zijn gemaakt om samen op te lossen. Iedereen kan zijn of haar eigen unieke talenten en vaardigheden inzetten om het team naar de overwinning te leiden. 

Of je nu goed bent in puzzels oplossen, fysieke uitdagingen aangaan of de leiding nemen, er is voor iedereen een rol weggelegd. Samenwerken, communiceren en elkaars sterke punten benutten zijn de sleutels tot succes. 

Dit maakt Prison Island Zoetermeer niet alleen een leuke activiteit, maar ook een geweldige manier om de teamgeest te versterken en elkaar beter te leren kennen. 

En het beste is: je kunt zelf kiezen welke cellen je (eerst) wilt proberen, dus je kunt de ervaring helemaal aanpassen aan de voorkeuren van je groep. Het is dé plek voor een prison escape in Zoetermeer!

Prison Island - Music

Prison Island Zoetermeer is een strijd tegen de klok EN de concurrentie

Naast het samenwerken binnen je team, moet je ook strijden tegen de klok én tegen andere teams. Elke minuut telt en elk team wil zoveel mogelijk cellen binnen de tijd voltooien om de meeste punten te behalen. 

Dit competitieve element, dat doet denken aan het tv-programma Fort Boyard, voegt een extra laag spanning en opwinding toe aan de ervaring. Het is een race tegen de tijd waarbij adrenaline door je lichaam giert en je tot het uiterste wordt gedreven. Wie houdt zijn hoofd koel onder druk en wie komt als winnaar uit de bus?

Zo duurt de ene cel 30 seconden en de andere misschien wel 3 minuten. Ook kan je in de ene cel 100 punten scoren en in de andere maar 75. Dus met een goede strategie kan je de score maximaliseren!

Net een echte gevangenis

Bij Prison Island Zoetermeer stap je letterlijk in een andere wereld, maar dan zonder de vervelende bijwerkingen van een echte gevangenisstraf 😉. 

De kamers geven allemaal een vibe van echte gevangeniscellen, compleet met tralies en andere details die je ook in een echte gevangenis zou kunnen zien (gelukkig zonder de vieze luchtjes). De spannende achtergrondmuziek en geluidseffecten versterken de sfeer en zorgen ervoor dat het echt voelt alsof je in een gevangenis zit. 

Maar maak je geen zorgen, je hoeft geen streepjes op de muur te zetten om de dagen te tellen, dat is in één cel al voor je gedaan! 

Deze ervaring voelt zo echt dat Prison Island Zoetermeer veel intenser en spannender is dan een “gewone” escape room, waar de kamers er vaak minder echt uitzien.

Prison Island - The cell

Elke kamer is een nieuw avontuur

Geen enkele kamer bij Prison Island Zoetermeer is hetzelfde. Elke kamer heeft een uniek thema, een eigen verhaal en verschillende uitdagingen. De ene keer moeten jullie codes kraken en puzzels oplossen, de andere keer moeten jullie laten zien hoe handig jullie zijn of fysieke kracht gebruiken. 

Deze variatie zorgt ervoor dat je constant wordt verrast en uitgedaagd, waardoor de ervaring nooit saai wordt. Je weet nooit wat je te wachten staat in de volgende kamer, wat de spanning en het enthousiasme hoog houdt. En je kunt de kamers zo vaak mogelijk proberen als je wilt om meer punten te scoren!

Hightech escape room Zoetermeer

Vergeet ouderwetse sleutels en hangsloten! Bij Prison Island Zoetermeer gebruiken we de nieuwste technologie om jullie ontsnapping nog leuker te maken. Denk aan sensoren die reageren op je bewegingen, lichteffecten die de spanning verhogen en digitale scoreborden die je voortgang bijhouden. Je kunt zelfs zien hoe jullie ervoor staan ten opzichte van jullie tegenstanders!

Deze hightech elementen maken de ervaring nog meeslepender en zorgen ervoor dat je je echt onderdeel voelt van het avontuur.

Voor iedereen vanaf 1,35 meter: een uitdaging op maat

Of jullie nu doorgewinterde escape room experts zijn of beginnende boeven, Prison Island Zoetermeer heeft voor ieder wat wils. De cellen variëren in moeilijkheidsgraad, dus iedereen kan meedoen vanaf 1,35 meter. 

Dus waarom naar Prison Island Zoetermeer komen?

Prison Island Zoetermeer is meer dan alleen een spel. Hier kun je je grenzen verleggen, je innerlijke detective of actieheld ontdekken en herinneringen maken. 

Of je nu op zoek bent naar een spannend bedrijfsuitje, een origineel kinderfeestje of gewoon een leuke activiteit met vrienden, Prison Island Zoetermeer heeft voor ieder wat wils. 

Dus waar wacht je nog op? 

Kom naar Gamecity Zoetermeer en beleef zelf deze unieke “escape room”!

Prison Island - lineup kids