De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest om de Prison Island ervaring van onze bezoekers te verbeteren. Met name de celbordjes die buiten de cellen hangen zijn aangepast om spelers een betere uitleg te geven. Ook zijn er voor de kinderen nu speciale kidstips.

De algemene uitleg voor de start van het spel is verbeterd. Direct na het inchecken bij de receptie, krijgt iedereen al informatie mee. Hier begint ook direct de verhaallijn te lopen. Met deze info op zak, en na het zien van de instructievideo, kan je dan eindelijk écht van start.

Het overzicht van de celbordjes hierboven voorzien je van tips en info voordat je een cel begint. Deze zijn zorgvuldig aangepast om je (vaak cryptisch) op weg te helpen. De tips zijn vanaf heden ook in het Engels weergegeven voor onze internationale gasten. Ook zijn er aanpassingen gedaan voor onze jongste bezoekers. Daar zijn de hints en tips vaak nog net wat te moeilijk voor, daarom kunnen zij als enige extra tips raadplegen. Als laatst zijn naast de celbordjes en kindertips sommige cellen ook verbouwd om het spel veiliger en gebruiksvriendelijker te maken. Denk aan extra handgrepen, opstapjes, lampen etc.

Al met al een kwalitatieve verbetering die het voor iedereen leuker maakt om Prison Island (nogmaals) te proberen.