Zaterdag 25 mei was het zover, de teams van voetbalvereniging DSO 1 & 2 konden beide kampioen worden op de laatste speeldag. Aan het einde van de middag kon de vlag uit voor DSO 2. Zij zijn er in geslaagd kampioen te worden. Helaas was het voor DSO 1 net niet genoeg. Zij wonnen wel hun wedstrijd met 4-2 maar zijn door ongunstige resultaten op de andere velden net geen kampioen geworden. Via de nacompetitie gaan ze proberen alsnog promotie af te dwingen.

Gamecity Zoetermeer volgt de ontwikkelingen binnen DSO op de voet. Wim van der Kooij (eigenaar Gamecity) komt namelijk met zeer goed nieuws: Gamecity Zoetermeer is vanaf het seizoen 2019/2020 de officiële hoofdsponsor van S.V. DSO. De club neemt afscheid van OSM als hoofdsponsor. De voetbalclub uit Zoetermeer en het Leisure bedrijf hebben besloten elkaar te ondersteunen op sportief en financieel gebied.

Zelf voetbalt Wim niet maar volgt hij de club wel. “Ze zitten bij ons om de hoek en hebben een groot bereik bij de jeugd in Zoetermeer en omstreken”. Elkaar helpen is het belangrijkste doel van de samenwerking. Gamecity Zoetermeer is sinds kort compleet vernieuwd en wilt dit graag bekend maken in de regio Zoetermeer. Hoe kan dit nou beter dan door het sponsoren van de grootste voetbalvereniging in Zoetermeer?

Zaterdag 15 juni is er een groot internationaal toernooi op DSO, meer dan 400 voetballers gaan los op de velden en zullen in de namiddag genieten van een sportmaaltijd in het restaurant van Gamecity Zoetermeer. Het toernooi is het officiële startpunt van de sponsoring van Gamecity Zoetermeer.

Op naar mooie, sportieve jaren met hopelijk vele kampioenschappen!