Prison Island Zoetermeer opende voor het eerst haar deuren op zaterdag 1 september 2018. Het personeel, oftewel de bewakers, hebben zich vrijwillig laten ‘opsluiten’ om te kijken hoeveel punten er gehaald konden worden. Het werd al snel duidelijk. Het is lastig, maar ontzettend leuk en verslavend!

200 unieke spelers

Het openingsweekend verliep goed, maar was niets in vergelijking met het weekend erna. Bijna 200 unieke spelers zijn los gegaan in de 24 cellen van Gamecity. Vaardigheden als samenwerking, communicatie, fysieke kracht en denkvermogen zijn op de proef gesteld. En, met succes! Alle groepen hebben een prima score gehaald. Toch kan er natuurlijk (voorlopig) maar 1 de beste zijn.

Momenteel staat het team van the Spice Girls bovenaan met een score van 1117 punten in 90 minuten.

Jouw teamnaam vereeuwigd in de Prison!

Wil jij deze unieke test aangaan met familie, vrienden, collega’s, kennissen of de oude buren? Twijfel  niet, Prison Island is geschikt voor alle leeftijden. Maak een team van 4 personen met daarin alle vaardigheden die jij denkt nodig te hebben voor een score die niet meer te verbeteren is. Wellicht staat jouw teamnaam binnenkort vereeuwigd in de gangen van onze Prison!

Tarieven Prison Island

60 minuten: €19,50 p.p.

90 minuten: €28,- p.p.

Grotere groepen raden wij aan om contact op te nemen via [email protected] of 079 342 6226

Let op: wanneer kinderen onder de 16 jaar oud zijn, hebben ze schriftelijk toestemming nodig hebben van een ouder of verzorger om deel te mogen nemen aan deze game! 

Reserveren gewenst

De komende weken wordt het druk in de Prison. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je aan om een reservering te maken. Ga jij het team van de Spice Girls verslaan?

Tot snel bij Gamecity Zoetermeer!