Gamecity Zoetermeer is the place to be! Maar liefst 24 cellen vol adembenemende raadsels, puzzels en spellen! Weet jij te ontsnappen? Prison Island is de nieuwste rage in Nederland en nog uitgebreider dan een Escape Room. Heb je het nog niet gespeeld? Dan is het hoogste tijd. Bel je vrienden, familie, kennissen. Reserveer een datum + tijd en beleef een super leuk avontuur! Durf jij de uitdaging aan? Boeken kan gemakkelijk via de mail of telefonisch.

Prison Island Zuid-Holland; hoe werkt het?

Na dat je met jouw team bent aangemeld starten de bewakers de briefing van het spel. In totaal zijn er 24 cellen die je kunt spelen. Zodra een cel groen licht geeft kan je de cel betreden en begint de klok te lopen. Voor iedere cel heb je tussen de 2 en 5 minuten om eruit te komen. Er is geen vaste route, dus iedere cel met groen licht kan gespeeld worden. Geen spel is hetzelfde en voor iedere cel zijn andere vaardigheden vereist. Het vermijden van sensoren, het gooien van ballen, puzzels en raadsels oplossen. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Creativiteit, logisch denken, inzet, passie. Factoren die zeker helpen om te ontsnappen. Ben je klaar met de cel en brandt het rode licht, dan heb je het niet gehaald. Je kan een nieuwe poging wagen, of een andere cel proberen. Brandt het groene licht, dan heb je het gehaald.

Wanneer heb je het gehaald?

Je team krijgt punten bij het vrijspelen van een cel. Per team worden de punten op het label bijgehouden, zo weet je altijd de tussenstand! Op iedere deur van de cel staat het aantal punten dat verdiend kan worden en welke specifieke vaardigheden van belang zijn. Er zijn 24 cellen, dus enige variatie in de samenstelling van je team kan helpen. De een is goed in het oplossen van raadsels en de ander in het gooien van ballen! Aan het einde van het spel krijg je een uitgebreid score-overzicht. Van ieder team dat ooit gespeeld heeft zijn de scores bekend. Wellicht verbetert jouw team de topscore. Eeuwige roem gegarandeerd!

Activiteit in Zuid-Holland

Prison Escape is een fantastische activiteit in omgeving Zuid-Holland. De reacties zijn veelbelovend en nodigen zeker uit om te komen spelen. Of je nu in een grote of kleine groep komt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Twijfel je? Neem vrijblijvend even contact met ons op voor meer informatie. Heb je al geboekt? Meld je dan een half uur voor aanvang van de activiteiten bij de receptie. Zo is er voldoende tijd voor de briefing. De inchecktijd vind je in de boekingsbevestiging.

Tarieven Prison Island 

  • 60 minuten: €18,- p.p.
  • 90 minuten: €26,- p.p.
  • 120 minuten: €32,- p.p.

Grotere groepen raden wij aan om contact op te nemen via [email protected] of 079 342 6226

Let op: wanneer kinderen onder de 16 jaar oud zijn, hebben ze schriftelijk toestemming nodig hebben van een ouder of verzorger om deel te mogen nemen aan deze game!