Wil je lasergamen in omgeving Rotterdam? Denk dan eens aan GameCity Zoetermeer. Ons attractiecentrum ligt op slechts 20 minuten van Rotterdam. Lasergamen bij GameCity is een unieke ervaring. In een donkere, door blacklight verlichte ruimte, neem je het in twee of meerdere teams tegen elkaar op! 

Lasergamen voor jong en oud

Lasergamen is voor jong en oud een fantastische activiteit om te doen. De adrenaline giert door je lichaam. Wie is de slimste, snelste en meest effectieve schutter? De scores worden automatisch bijgehouden. Zo zie je precies wie er goed en minder goed gepresteerd heeft. Aan het einde van elk potje Lasergamen ontvang je ook een uitdraai met daarop jouw individuele scores en die van je team.

Verschillende varianten lasergamen

Een potje lasergamen duurt 12 minuten en kost € 10,00- per persoon. Wil je twee heats lasergamen, dan betaal je voor 2x 12 minuten € 16,00- per persoon. Er zijn bij GameCity Zoetermeer verschillende varianten van lasergamen.

Zombie-modus, Free-For-All & team-modus. De shield-,spy- en rapid fire mode zijn special powers welke je tijdens elk spel kunt ‘’verdienen’’ door op een power-pod te schieten.

  • Zombie mode: als je door de zombie wordt afgeschoten, verander je zelf ook in een zombie.
  • Rapid fire mode: in deze modus kan je extra snel laserkogels afvuren.
  • Shield mode: in deze modus heb je een extra schild en ben je dus minder snel af.
  • Spy mode: in deze modus kan je de kleur van het andere team aannemen.

Met grote en kleine groepen lasergamen Zoetermeer

Ben je met een grote of kleine groep? Geen probleem! In totaal kunnen er 24 spelers tegelijk deelnemen aan het spel. Het is dus ook mogelijk om bijvoorbeeld met 6 teams van 4 spelers tegelijk deel te nemen. Er zijn dus meer dan voldoende opties bij Gamecity Zoetermeer.  

Kinderfeestje of vrijgezellenfeest

Lasergamen is een super activiteit voor een kinderfeestje, personeelsfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Het is ook mogelijk om deze activiteit te combineren met andere activiteiten zoals: karten, minigolf, Prison Island en de arcade hal

Informeer gerust eens naar onze leuke arrangementen!

Benieuwd naar het Lasergamen? Bekijk hier ons filmpje op Youtube!