Wil jij een kinderfeestje in Zoetermeer organiseren? Kijk dan niet verder: Gamecity Zoetermeer heeft alles wat je nodig hebt. Met veel verschillende activiteiten zoals karten, Prison Island, lasergamen en een arcadehal zijn er genoeg mogelijkheden voor een geslaagd kinderfeest Zoetermeer. Alles staat in het teken van een feestelijke dag voor de jarige. Met onze jarenlange ervaring hebben wij alles in huis voor jouw kinderfeestje. Van limonade en een kindermenu tot aan volledige begeleiding: wij zorgen dat het een kinderfeestje een succes wordt.

Kinderfeest in Zoetermeer: altijd een leuke manier van je verjaardag vieren

Wat moet er op het programma staan tijdens een kinderfeestje? Bij Gamecity zijn er opties te over. Wij bieden genoeg mogelijkheden voor oneindig veel plezier voor de jarige en de gasten! Hier wil iedereen bij zijn. Kom ontspannen samen in de horeca om op voorhand of na afloop wat te eten of drinken met uitzicht op de kartbaan. Combineer verschillende activiteiten en maak gebruik van onze arrangementen. Hierdoor vertrekt iedereen met een glimlach. Bovendien is een arcadehal beschikbaar voor leuke spelletjes.

Kinderfeest in Zoetermeer: het coolste uitje met je vriendjes

Een gedenkwaardig kinderfeestje organiseren waar je jaren later nog over praat: dat zijn de beste. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij dat kinderen de tijd van hun leven hebben. Voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan een spannend potje karten om te zien wie het snelste is. Daarnaast kun je bij ons lasergamen. Al eens Prison Island gespeeld? Het is de ideale combi tussen Fort Boyard en een escape room. Speel fysieke uitdagingen of technische en tactische opdrachten. Werk in teams en behaal samen de hoogste score! Plan een of meerdere activiteiten voor jouw kinderfeestje in Zoetermeer.

Karten als kinderfeestje in Zoetermeer

Veilig karten tijdens een kinderfeestje in Zoetermeer? Dat doe je bij Gamecity. Rijd op onze vernieuwde baan en karts de tofste race. In heats van 12 minuten mogen de kinderen uitvechten wie het grootste racemonstertje is. Bovendien kan je samen met wel 13 vriendjes of vriendinnetjes tegelijk over onze baan! Onze benzine kinderkarts rijden met een maximale snelheid van 35 kilometer per uur. Om mee te doen geldt een minimale lengte van 1,35 meter. Uiteraard geven onze ervaren medewerkers een uitgebreide en duidelijke uitleg. Veiligheid boven alles!

Ouders ontzorgt tijdens een kinderfeest

De kinderen hebben met alle leuke activiteiten de tijd van hun leven. Daar hoeven de ouders zich niet druk om te maken tijdens een kinderfeestje in Zoetermeer. Wij zorgen met plezier voor de kids. De begeleiding zorgt dat de kinderen veilig en met veel enthousiasme genieten van de activiteiten. Wij laten de jarige zich speciaal voelen en zetten hem of haar met een glimlach in het zonnetje. Blijf zelf dus rustig zitten in de horeca voor een drankje of speel gezellig mee!

Een kinderfeestje in Zoetermeer reserveren

Naast uren speelplezier betekent een kinderfeestje Zoetermeer ook dat je in de horeca een eigen tafel met onbeperkt limonade hebt. Bovendien ontvang je bij een arrangement ook een heerlijk kindermenu. Daarnaast krijgt iedereen 1 arcade token om een gaaf spel als airhockey te spelen. Combineer meerdere activiteiten voor een scherpere deal. Bekijk de arrangementen voor een kinderfeestje Zoetermeer. Een paar voorbeelden op rij:

Kijk wat het beste past bij jouw kinderfeestje vanuit Zoetermeer.