Zoek jij een locatie voor een kinderfeestje in Pijnacker? Bij Gamecity Zoetermeer ben je op het juiste adres. Op nog geen kwartier rijden vind je dé leukste locatie voor een kinderfeest vanuit Pijnacker met oneindig veel plezier. Speel samen met vriendjes en vriendinnetjes de leukste spellen in de cellen van onze Prison Island of strijd tegen elkaar tijdens karten of lasergamen. Met je eigen plekje in de horeca geniet je voor, tijdens en na de gezellige activiteiten van lekker drinken en ook wat te eten!

Een kinderfeest vanuit Pijnacker bij Gamecity

Voor een onvergetelijk kinderfeestje heeft Gamecity alles in huis. Stoer racen in karts, een spannende battle bij het lasergamen of spelen jullie Prison Island? Kies voor de favoriete activiteit van de jarige of combineer de gaafste activiteiten. Wij doen de rest. Bovenop uren speelplezier kunnen de kids zich ook vermaken in onze arcadehal. Met de juiste energie en een middagvullend programma is het voor iedereen een feest. De jarige zetten wij in het zonnetje, maar ook iedereen die is uitgenodigd, vergeet dit kinderfeest vanuit Pijnacker nooit meer.

Probeer Prison Island tijdens een kinderfeestje uit Pijnacker

Nog nooit Prison Island gespeeld? Deze nieuwe rage is de perfecte combi tussen Fort Boyard en een escape room. Tijdens korte opdrachten probeer je steeds weer uit een cel te ontsnappen met de hoogste score. Leuk voor jong en oud dankzij verschillende fysieke, technische of juist tactische opdrachten. Vooraf legt de bewaker in geuren en kleuren uit wat de bedoeling is. Je speelt in teams van 2 tot 5 spelers, maar komt elkaar gezellig tegen in ons gangenstelsel met maar liefst 24 verschillende cellen! Gaan jullie samen de uitdaging aan?

Kinderfeest in de buurt van Pijnacker: ook een feest voor de ouders

Organiseer jij een kinderfeest vanuit Pijnacker? Laat ons je ontzorgen! Wij doen er alles aan om te zorgen dat de jarige zich speciaal voelt. Met onze jarenlange ervaringen weten wij precies wat er nodig is voor een kinderfeestje. Bij elk arrangement ontvang je een eigen horecaplek waar de kinderen vooraf, tijdens en na de activiteiten genieten van limonade en een kindermenu. Wij begeleiden de kids graag op een veilige en leuke manier tijdens het feestje. Als ouder kun je dus lekker blijven zitten. Gezellig meedoen? Sluit gezellig aan!

Karten tijdens kinderfeest voor Pijnacker

Karten is één van de gaafste uitjes voor een kinderfeestje. De jarige en zijn vriendjes en vriendinnetjes ervaren op onze vernieuwde kartbaan op snelheid veel plezier. Het geluid, racen en de stoere karts maken het tot een feestje op het circuit. Eerst krijgen zij een uitgebreide uitleg waarbij veiligheid voorop staat. Daarna mogen zij in onze benzine kinderkarts laten zien of de nieuwe Max Verstappen ertussen zit. Deze karts hebben een maximale snelheid van 35 kilometer per uur. Verder is het goed om te weten dat een minimale lengt van 1,35 meter geldt om mee te doen tijdens de race.

Boek een kinderfeestje vanuit Pijnacker

Voor elk kinderfeest uit Pijnacker is er een geschikt arrangement. Wij weten precies wat er nodig is voor een geslaagde kidsparty. Naast de leukste, stoerste en spannendste activiteiten hebben wij daarom ook gedacht aan complete arrangementen met één of meerdere activiteiten inclusief eten en drinken. Zo heb je altijd alles in één! Kies voor:

Kijk wat het beste past bij jouw kinderfeestje vanuit Pijnacker.