De mooiste kartbaanvan de regio!

Sprintrace

De Sprint Race op de super snelle kartbaan van Gamecity in Zoetermeer is een race voor de echte liefhebbers. De race duurt namelijk nog langer dan die van de Mini-kart-race. Je wordt dus niet alleen getest op je race kwaliteiten, maar ook op uithoudingsvermogen en concentratie. Je mag namelijk geen moment verslappen tijdens deze spannende kartrace.

De Vrije Training karten (7min)

De vrije training tijdens de Sprint Race duurt 7 minuten. Dit geeft je de mogelijkheid om te wennen aan de kart, de snelheid, de vlaggen en het parcours. Zit je comfortabel in de kart, houd je goed het overzicht tijdens het racen en snijd je de bochten op de juiste manier aan? Vragen waar je tijdens de vrije training achter moet zien te komen.

Kwalificatie karten (7min)

Na de vrije training start je met de kwalificatie (7min.) Tijdens het kwalificeren gaat het om de snelste rondetijd. Net als bij de Formule 1 een belangrijk moment om jezelf een sterke uitgangspositie te bezorgen voor de Finale Race. Niet iedere ronde hoeft perfect te zijn, zolang je maar zorgt dat je voor jezelf het maximale eruit haalt en 1 perfecte ronde rijdt.

Finale Race karten (12min)

Het toetje van de Sprint Race. Oftewel, de Finale Race. Deze bloedstollende 12 minuten vol adrenaline en zenuwslopende momenten bepalen of jij de winnaar wordt. Ben jij de snelste van de groep?

Karten in groepen

De Finale Race is perfect geschikt voor groepen. Of het nu gaat om een kinderfeestje, verjaardagsfeest, familiefeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Het karten is voor iedereen geschikt en is vaak een activiteit waar men nog lange tijd met plezier op terugkijkt. Zeker als je de winnaar bent geworden!

Twee type karts

Wij beschikken over twee type karts. De kinderkarts zijn vanaf minimaal 1,35m en de volwassen karts vanaf minimaal 1,60m. In verband met de veiligheidsvoorschriften mogen deze karts niet tegelijk de baan op!
Let op: zorg bij het karten altijd voor dichte schoenen en een lange broek. In de winter is het ook verstandig om handschoenen mee te nemen!
Let op: wanneer kinderen onder de 16 jaar oud zijn, hebben ze schriftelijk toestemming nodig hebben van een ouder of verzorger om deel te mogen nemen aan deze game.

Nog vragen? Bel ons gerust en we staan je graag te woord!

Veel gesteldevragen

Je moet minimaal 1.35m om in de kinderkarts te mogen en minimaal 1.60 meter om in de volwassen karts te mogen. Te klein = te klein, safety first!

Alleen als jullie beiden minimaal 1.60 meter zijn, anders moeten jullie helaas nog apart rijden. Of uw zoon/dochter heeft een race-certificaat behaald bij ons, dan mag hij/zij ook in een volwassen heat mee rijden!

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het aan om altijd te reserveren. Dit kan ook gemakkelijk via de website! Als je helemaal naar boven scrolt op deze pagina kun je direct starten met het reserveren.

Exclusiviteit garanderen wij nooit, tenzij je ervoor kiest om een Race te rijden met minimaal 10 personen! Anders kunnen wij uiteraard op zoek naar een rustige heat, maar wij kunnen je nooit garanderen dat je de baan voor jezelf hebt.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!