Zoek jij een gave baan om te karten in de omgeving van Rotterdam? Dan ben je bij onze kartbaan in Zoetermeer aan het juiste adres. Hier vind je één van de snelste banen van de regio met goed onderhouden en vernieuwde karts. Verzamel je vrienden, familie, collega’s of kennissen en maak je klaar voor een te gekke race. De baan is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Bovendien biedt Gamecity meer dan karten in Rotterdam. Ervaar andere toffe activiteiten zoals Prison Island en lasergamen.

Gamecity: De snelste baan voor karten vanuit Rotterdam

Als kartliefhebbers hebben wij bij Gamecity gekozen voor één snelste banen uit de regio. Wil je karten vanuit Rotterdam? Probeer deze vernieuwde baan vol scherpe bochten en een extra verdieping. Trotseer de uitdagende hair-spin en rijd voor de snelste ronde tijd. Wij maken gebruik van nieuwe Sodi SR5 karts. Deze 200 CC benzinekarts hebben een maximale snelheid van 55 kilometer per uur. Hiermee vlieg jij als een echte coureur over het circuit. De baan is 500 meter lang. Haal jij hier de snelste tijd van de dag?

Karten in Rotterdam doe je vol gas maar veilig

Geniet van de strijd op de baan tijdens karten vanuit Rotterdam. Wij zorgen dat alles veilig verloopt. Onze ervaren medewerkers begeleiden je naar de baan om instructies te geven. Nadat gecheckt is of iedereen is voorzien van de juiste kleding, zoals de helm die je van ons krijgt, is het tijd om plaats te nemen in de karts. Een heat rijd je met minimaal 10 en maximaal 14 personen tegelijk. Luister goed naar de begeleiding voor een veilig verloop van de race. Groen licht? Tijd voor vol gas!

Karten ook voor kinderen

Karten met kids? Geen probleem bij Gamecity! Karten met kinderen doe je ook in Zoetermeer. In de speciale kinderkarts racen ook de jonge coureurs in een spannende heat op onze baan. Vanaf een lengte boven de 1,35 meter mag je al racen in onze kleinere bolides. Deze benzinekarts hebben een maximale snelheid van 35 kilometer per uur, waardoor je nog steeds op hoge snelheid over het circuit vliegt. Kinderen op de baan? Dan rijdt iedereen in deze familieheat in dezelfde kart.

Meer dan alleen karten organiseren?

Zoek jij een plek om een gaaf uitje te organiseren? Je kunt karten in Rotterdam, maar ook je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseren je bij Gamecity Zoetermeer. Ga met elkaar de strijd aan op de kartbaan en ga op in de andere spannende activiteiten, zoals Prison Island en lasergamen. Wij helpen jou dankzij onze jarenlange ervaring aan een uitje om nooit te vergeten. Ontspan in de horeca of blaas nog wat stoom af in de arcadehal met jouw favoriete spellen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor grote groepen? Neem contact op via [email protected] of 079 342 6226.

Boek eenvoudig Karten vanuit Rotterdam

Eenvoudig online karten reserveren? Kies bij karten in Rotterdam eens voor Gamecity in Zoetermeer. Niet ver van de havenstad vind je onze populaire baan. Boek één of meerdere heats van 12 minuten of pak het groter aan. Wij bieden de mogelijkheid voor arrangementen als een Sprint Race en Grand Prix, waarbij jij als een echte coureur strijdt voor de eerste plek. Klaar met karten? Ontspan in onze uitgebreide horecagelegenheid met wat te eten en te drinken of speel onze andere stoere activiteiten.