Zoek jij een spannende kartbaan rondom Den Haag? Kom naar dé kartbaan uit de regio in Zoetermeer. Op slechts een kleine twintig minuten vind je bij Gamecity een van de beste en snelste racebanen uit de omgeving. In de vernieuwde karts beleef jij een spannende tijd vol plezier. Race met grote of kleine groepen in heats van 12 minuten. Laat zien wat jij, je vrienden, collega’s, familie en kennissen in huis hebben! Reserveer karten in Den Haag eenvoudig online voor één of meerdere heats.

Geef gas bij karten in Den Haag

Ben jij een kartkoning? Laat het zien op onze kartbaan van 500 meter. Scheur of drift door de bochten, trotseer een hair-pin en ga een niveau omhoog met de extra verdieping. Wil jij het gaspedaal indrukken van een benzinekart? Wij hebben 200 CC karts voor volwassenen. De maximale snelheid van deze racewagens is 55 kilometer per uur. Die snelheid behalen is een gave uitdaging op ons circuit, dus toon je skills tijdens jouw heat. Haal jij de snelste tijd van de dag?

Karten vanuit Den Haag: vlug en veilig de baan op

Plezier verzekerd tijdens karten vanuit Den Haag, maar ook de veiligheid is belangrijk. Daarom krijg je vooraf bij de kartbaan instructies van onze ervaren medewerkers. Hierdoor ben jij goed voorbereid om de weg op te gaan. Met een karthelm op stap je in de toegewezen karts. Tijdens de race rijd je met minimaal 10 en maximaal 14 personen tegelijk op de baan. Iedereen klaar? Tijd voor groen licht en gas geven! Vergeet niet te genieten van de 12 minuten raceplezier tijdens je heat.

Karten dichtbij Den Haag is een uitje voor iedereen

Een gaaf uitje organiseren? Kom gezellig karten in Zoetermeer. Racen op onze populaire baan is ideaal voor een vrijgezellenfeest, familie-uitje, bedrijfsfeest of spelen met vrienden. Aan het einde van de race ontvang je een scoreformulier om mee te pronken of voor sommigen om snel te vergeten. Bovendien is het mogelijk om het karten te combineren met een activiteit als de nieuwe rage Prison Island. Daarnaast ontspan je vooraf en naderhand in onze horeca met wat te drinken en te eten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor grote groepen? Neem contact op via [email protected] of 079 342 6226.

Kan je als kinderfeestje karten vanuit Den Haag?

Ook voor kinderfeestjes kun je terecht bij Gamecity. Karten vanuit Den Haag doe je in kinderkarts. Deze gaan iets langzamer dan de karts voor volwassen: 35 kilometer per uur om 55 kilometer per uur. Dit is wat veiliger voor de kleinere coureurs, maar nog altijd snel en uitdagend. Kom na een spannend potje karten tot ontspanning bij de horeca of blaas nog meer stoom af in de arcadehal, vol met leuke spellen voor kinderfeestjes, zoals airhockey en de flipperkast. Wij zetten de jarige in het zonnetje.

Reserveer online karten Den Haag

Bij Gamecity boek je eenvoudig karten vanuit Den Haag. Kies voor het rijden van één of meerdere heats van 12 minuten of bekijk de arrangementen. Zin in een unieke wedstrijdervaring? Strijd tegen elkaar in een Sprint Race of Grand Prix. Vlieg als Max Verstappen over de baan naar het podium toe. Voor uren speelplezier combineer je andere activiteiten met karten. Speel bijvoorbeeld eerst Prison Island of duik achteraf nog in een potje lasergamen. Boek een arcadetoken erbij en speel de arcade games of borrel gezellig na in de horeca.