Op zoek naar een leuke activiteit met de familie? Boek dan een escape room met je gezin in Zoetermeer. Bij Gamecity vind je een nog uitdagendere versie van een escape room: Prison Island. Speel een uur lang de meest variërende spellen, leuk voor jong en oud! Van fysieke uitdagingen tot het kraken van codes: in 24 cellen kun jij de uitdaging aangaan om de meeste punten als gezin te halen. Werk samen in groepen van 2 tot 5 personen. Zijn jullie er klaar voor?

Waarom Prison Island en niet een escape room met het gezin?

Veel mensen denken dat Prison Island hetzelfde is als een escape room. Dat is niet het geval. Een escape room met het gezin spelen, richt zich op één kamer of ruimte waaruit je moet ontsnappen. Prison Island is de ideale combi tussen Fort Boyard en escape rooms. Je hebt een vaste tijd, zoals 60 of 90 minuten om te spelen in het gangenstelsel. Voordat je begint leggen de bewakers uit wat de bedoeling van het spel is. Hierna is het tijd om de verschillende cellen te betreden. In 2 tot 5 minuten probeer jij met je gezin te ontsnappen uit een cel met de hoogst mogelijke score.

Samenwerken voor de hoogste score bij Prison Island

De samenwerking is net als bij een escape room met het gezin ontzettend belangrijk. Elke cel vereist andere vaardigheden. Het vermijden van sensoren, punten scoren met basketbal of raadsels oplossen: het is de totale score als team die telt. Van fysiek talent tot aan tactische en meer technische spelers, zorg dat jij een gebalanceerd team hebt. Zo kun je als gezin bij Prison Island de hoogste score halen. De spellen zijn geschikt voor jong en oud. Laat bij de ene opdracht de kinderen de leiding nemen en maak de jongste trots met jouw kwaliteiten als volwassene tijdens moeilijke puzzels.

Een uitje met de familie: Prison Island Zoetermeer

Het leuke aan Prison Island is dat je een cel meerdere keren mag spelen. Heb je de cel niet gehaald of wil jij je score verbeteren. Sla je slag! De tijd tikt wel door. Kun je dan toch niet beter een andere cel gaan spelen? Een leuk uitje plannen met je familie? Kijk dan naar de combideals en prijzen van Prison Island en boek eenvoudig online! Ook met grotere groepen kan je bij ons terecht, wij verdelen dan voor jullie de teams. Verder raden wij voor grotere gezelschappen aan om contact op te nemen via [email protected] of 079 243 6226 voor alle mogelijkheden.

Let op: wanneer kinderen onder de 16 jaar oud zijn, hebben ze schriftelijk toestemming nodig van een ouder of verzorger om deel te mogen nemen aan deze game!

Wat te doen naast een escape room voor het gezin?

Gamecity heeft meer te bieden dan een escape room met het gezin. Voor nog meer spanning kan je met het gezin gaan lasergamen of karten op onze vernieuwde kartbaan. Bovendien hebben wij kinderkarts. Verder kun je bij ons na afloop of op voorhand lekker ontspannen met het gezin in de horecagelegenheid. Met de aangrenzende arcade kunnen kinderen, en ook zeker de volwassenen, zich vermaken met een flipperkast, airhockey, racespellen en meer bekende games. Maak dus een gezellig dagje weg van Prison Island spelen!