Wil je Prison Island spelen? Kom dan naar Gamecity Zoetermeer. Samen met je vrienden, familie, kennissen of collega’s ga je de uitdaging in om te ontsnappen uit de cellen. Er zijn maar liefst 24 cellen. Voor iedere cel zijn er punten te behalen. Met elkaar moet je codes kraken, raadsels oplossen, supersnel zijn, fysieke uitdagingen aangaan en vooral samenwerken!

Hoe Prison Island in Nederland werkt

Met je groep meld je je aan bij de bewakers. Zij vertellen precies wat de bedoeling van het spel is. Zodra het spel start gaat de tijd lopen. Je hebt een uur de tijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Alle cellen die groen licht geven kunnen gespeeld worden. Heb je het niet gehaald, dan is het mogelijk om de cel opnieuw te proberen. De tijd blijft natuurlijk gewoon doorlopen. Dus of dat slim is?

Samenwerken bij Prison Island

Voor iedere cel heb je tussen de twee en vijf minuten de tijd om eruit te komen. Iedere cel is verschillend en vereist andere vaardigheden. Het vermijden van sensoren, het gooien en schieten van ballen, puzzels en raadsels oplossen, logisch denken, snel schakelen en vooral samenwerken. Het spel kan al vanaf twee personen gespeeld worden. Kom je met een grote groep, dan verdelen we de teams, zodat je het tegen elkaar kan opnemen.

Eeuwige roem met jouw team

Hoe verder je per cel komt, hoe meer punten je team verdient. Per team worden de punten op de schermen in de gang bijgehouden, zo weet je altijd de tussenstand. Maar kijk er niet te lang naar, je tijd gaan verloren! Op iedere deur van de cel staat het aantal punten dat verdiend kan worden en welke specifieke vaardigheden van belang zijn. Teams met de juiste diversiteit aan kwaliteiten maken de grootste kans. Aan het einde van het spel krijg je een uitgebreid score-overzicht. Van ieder team dat ooit gespeeld heeft zijn de scores bekend. Wellicht verbetert jouw team de topscore. Eeuwige roem gegarandeerd!

Nieuwste rage in Nederland

Prison Island is de nieuwste rage in Nederland en, in onze ogen, nog leuker dan een Escape Room. Heb je Prison Island nog niet gespeeld? Bel dan je vrienden, familie, collega’s en kennissen. Reserveer eenvoudig een datum + tijd en ga het avontuur aan. De reacties van mensen die al geweest zijn nodigen zeker uit om te komen spelen.

Tarieven Prison Island Zoetermeer

  • 60 minuten: €18,- p.p.
  • 90 minuten: €26,- p.p.
  • 120 minuten: €32,- p.p.

Grotere groepen raden wij aan om contact op te nemen via [email protected] of 079 342 6226

Geschikt voor grote en kleine groepen

Of je nu in een grote of kleine groep komt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Neem vrijblijvend even contact met ons op voor meer informatie. Heb je al geboekt? Meld je dan een half uur voor aanvang van de activiteiten bij de receptie. Zo is er voldoende tijd voor de briefing. De inchecktijd vind je in de boekingsbevestiging.

Let op: wanneer kinderen onder de 16 jaar oud zijn, hebben ze schriftelijk toestemming nodig van een ouder of verzorger om deel te mogen nemen aan deze game!