24 uitdagende cellen

De cellen bevatten fysieke, tactische of technische opdrachten voor jong en oud!

Werk samen!

Speel in teams van 2-5 personen. Er is maar één manier om te ontsnappen: Teamwork!

Pak de highscore

Unieke opdrachten van 2-5 minuten. Daag vrienden, familie of collega's uit en ga de strijd aan!

Prison Island Zoetermeer deals

Prison Island 90 min

  • Prison Island (90 min)
  • Eenvoudig online boeken en betalen
  • Gratis parkeren

28,- p.p.

Prison & Golf

  • Prison Island (60min)
  • 18 unieke holes in Urban en Glow in the dark stijl!
  • Gratis parkeren

29,- p.p.   31,50

Kart & Prison

  • Prison Island (60min)
  • Karten (1 heat)
  • Eenvoudig online boeken en betalen

35,50 p.p.   38,-

24 uitdagende cellen

De cellen bevatten fysieke, tactische of technische opdrachten voor jong en oud!

Werk samen!

Speel in teams van 2-5 personen. Er is maar één manier om te ontsnappen: Teamwork!

Pak de highscore

Unieke opdrachten van 2-5 minuten. Daag vrienden, familie of collega's uit en ga de strijd aan!

Veel gestelde vragen

Prison Island Zoetermeer daagt je uit in verschillende soorten minigames, waarbij meerdere vaardigheden worden getest! De cellen bevatten fysieke, tactische of technische opdrachten voor zowel jong als oud! Het complex bestaat uit een lang gangenstelsel met maar liefst 24 cellen. Bepaal zelf welke cellen jullie uit willen proberen! Je speelt in teams van 2-5 personen. Er is altijd maar één manier om te ontsnappen: samen. Iedere cel heeft een eigen unieke opdracht die uitgevoerd moet worden binnen 2 tot 5 minuten. Probeer samen met je groepje zo veel mogelijk punten te behalen. Je krijgt één sleutel per team om de cellen naar binnen te gaan.

Prison Island is te spelen vanaf 2-5 personen per team. Er zijn ook cellen waar minimaal 3 personen nodig zijn om de volledige score te halen. Totaal kunnen wij 100 personen tegelijk kwijt in Prison Island!

Prison Island is te spelen vanaf 1.35 meter. Dit heeft te maken met bepaalde opstaphoogtes en klimstukken. Voor de jongste kids zijn er speciale kindertips om ze extra op weg te helpen.

Nee zeker niet! Het doel van het spel is om zo veel mogelijk punten te scoren per cel! Je wisselt de ruimtes af door meerdere cellen te spelen. Het bevat wel elementen van een escape room, waarbij sommige cellen breinkrakers bevatten om het maximum aantal punten te behalen. Ook zijn er cellen waarbij je veel fysieke en technische vaardigheden bij nodig hebt!

Nee! De deur zit van binnen nooit op slot, je kunt er dus ten alle tijden uit! Je hoeft de cel niet per se op te lossen.

Prison Island

Prison Island Zoetermeer: Het ideale uitje

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit of een leuk uitje in Zoetermeer? Prison Island Zoetermeer bij Gamecity biedt een spannende mix van escaperoom-achtige uitdagingen en fysieke activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Een unieke ervaring voor iedereen

Prison Island Zoetermeer is meer dan alleen een escape room. Met een reeks van 24 cellen, elk met een unieke uitdaging, test het je fysieke, tactische en teamwerkvaardigheden. Dit maakt het een perfecte keuze voor familie-uitjes, vriendengroepen, of als een teambuilding activiteit. Het is een avontuur dat je niet wilt missen in Zoetermeer!

Flexibele speeltijd en teams bij Prison Island Zoetermeer

Bij Prison Island Zoetermeer kun je jouw bezoek aanpassen aan je groepsgrootte en beschikbare tijd. Speel in teams van 2 tot 5 personen en kies voor sessies van 60 of 90 minuten. Elke cel biedt een nieuwe uitdaging, dus geen enkel bezoek is hetzelfde!

Ideaal voor teamuitjes en familiefeesten

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiefeest of gewoon een leuk dagje uit met vrienden, Prison Island Zoetermeer biedt een unieke ervaring die iedereen zal bijblijven. Combineer denkwerk met actie en werk samen om de hoogste score te behalen.

Veiligheid en toegankelijkheid bij Prison Island Zoetermeer

Bij Gamecity Zoetermeer staat veiligheid altijd voorop. Prison Island Zoetermeer is ontworpen met aandacht voor veiligheid en toegankelijkheid, zodat iedereen kan genieten van het avontuur.

Escape room Zoetermeer ervaring

Voor een spannende escape room Zoetermeer ervaring kun je terecht bij Prison Island Zoetermeer. In plaats van één kamer te ontsnappen, werk je door 24 unieke cellen, elk met verschillende uitdagingen. Dit maakt Prison Island Zoetermeer een dynamische en gevarieerde keuze voor iedereen die van escape rooms houdt.

Boek jouw uitje bij Gamecity

Klaar voor een uitdaging? Reserveer nu je avontuur bij Prison Island Zoetermeer en beleef een onvergetelijk uitje. Voor reserveringen en meer informatie, bezoek onze boekingspagina. Voor een unieke escape room Zoetermeer ervaring, is Prison Island Zoetermeer de perfecte keuze.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op – ons team staat klaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden bij Prison Island Zoetermeer!

Dus reserveer nu je plek.