Zin in een potje lasergamen regio Den Haag? GameCity is gevestigd in Zoetermeer. Dit ligt op slechts een kleine 20 minuten vanaf Den Haag. Of het nu gaat om een verjaardag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of bedrijfsuitje; lasergamen is voor jong en oud een geweldige activiteit om te doen. Zowel voor grote als kleine groepen is GameCity Zoetermeer een perfecte locatie om heerlijk te lasergamen!

Lasergamen bij GameCity

Het lasergamen bij GameCity is indoor. In een donkere, door blacklight verlichte ruimte, neem je het in twee of meerdere teams tegen elkaar op! Afhankelijk van de grootte van de groep. Wie durft als eerste de aanval te pakken, wie is de meest effectieve scherpschutter en wie speelt het slimst? Ontdek het bij GameCity Zoetermeer!

Bijhouden van scores tijdens Lasergamen

Tijdens het spel worden de scores automatisch bijgehouden. Zo is exact te zien wie er weinig/veel geschoten heeft. Wie er weinig/veel tegenstanders geraakt heeft en wie bijvoorbeeld het hoogst gescoord heeft door het uitschakelen van tegenstanders. Aan het einde van elk potje Lasergamen ontvang je ook een uitdraai met daarop jouw individuele scores en die van je team.

Verschillende varianten lasergamen

Een potje lasergamen bij GameCity Zoetermeer duurt 12 minuten en kost € 10,- per persoon. Er zijn diverse speelvarianten mogelijk.

Zombie-modus, Free-For-All & team-modus. De shield-,spy- en rapid fire mode zijn special powers welke je tijdens elk spel kunt ‘’verdienen’’ door op een power-pod te schieten.

  • Zombie mode: als je door de zombie wordt afgeschoten, verander je zelf ook in een zombie.
  • Rapid fire mode: in deze modus kan je extra snel laserkogels afvuren.
  • Shield mode: in deze modus heb je een extra schild en ben je dus minder snel af.
  • Spy mode: in deze modus kan je de kleur van het andere team aannemen.

Met grote en kleine groepen lasergamen

Of je nu in een klein groepje of met een grote groep wilt lasergamen. De mogelijkheden zijn eindeloos. In totaal kunnen er 24 spelers tegelijk deelnemen aan het spel. Het is dus ook mogelijk om bijvoorbeeld met 4 teams van 6 te maken. Kom graag eens langs en ervaar het plezier, de spanning en tactiek van lasergamen. 

Kinderfeestje of vrijgezellenfeest

Lasergamen is een super activiteit voor een kinderfeestje, personeelsfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Het is ook mogelijk om deze activiteit te combineren met andere activiteiten zoals: karten, minigolf, Prison Island en de arcade hal.

Informeer gerust eens naar onze leuke arrangementen!

Benieuwd naar het Lasergamen? Bekijk hier ons filmpje op Youtube!

Nog vragen? Bel ons gerust en we staan je graag te woord!