Een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Organiseer een kinderfeestje vanuit Rijswijk bij Gamecity Zoetermeer. Hier vind je het leukste aanbod voor kinderfeest van de regio. Op nog geen twintig minuten rijden, speel je de leukste activiteiten zoals lasergamen, karten en dé nieuwe rage Prison Island. Met de spannendste en coolste middag vermaken jij en je vriendjes en vriendinnetjes je urenlang en geniet je van lekker eten en drinken. Je mag ook een spel spelen in onze arcadehal. Bovendien doen wij alles om te zorgen dat de jarige zich speciaal voelt.

Vier je kinderfeest vanuit Rijswijk met de gaafste activiteiten

Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor het beste kinderfeestje uit Rijswijk. Een kinderfeestje bij Gamecity staat gegarandeerd voor speelplezier. Wij trekken alles uit de kast om de beste kidsparty te organiseren. Daarom kun je naast onze coole activiteiten ook gebruik maken van de horeca en arcadehal. Speel na het lasergamen, karten of Prison Island de leukste racespellen, gebruik de flipperkast of speel het snelle airhockey. Iedereen weet iets leuks te doen met dit brede aanbod. Maak er samen een feest van!

Iets nieuws tijdens kinderfeestje uit Rijswijk? Speel Prison Island!

Al eens de uitdaging van Prison Island aangegaan? Het is de nieuwste rage voor een kinderfeest in Rijswijk. Tijdens de combi tussen het stoere Fort Boyard en spannende escape room speel je de leukste spellen. Ga voor technisch, tactisch of fysieke kamers. Start het spel en probeer uit een cel te ontsnappen met de hoogste score. De bewakers geven vooraf een uitleg over de activiteit en het gangstelsel. Speel in maar liefst 24 verschillende cellen en ga de uitdaging met elkaar aan.

Kinderfeest Rijswijk: karten op een vernieuwde baan

Op zoek naar een gave en stoere activiteit voor een kinderfeest in Rijswijk? Kom dan karten bij Gamecity Zoetermeer. De vernieuwde kartbanen en karts maken de kinderen ongetwijfeld blij. De jarige mag samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes in heats van 12 minuten bepalen wie de snelste is. Bovendien staat veiligheid centraal. Dankzij de uitleg van de begeleiders starten de jonge coureurs veilig aan de race. Voor kinderfeestjes gebruiken wij kinderkarts met een maximale snelheid van 35 kilometer per uur. Een extra veiligheidsmaatregel: om mee te doen is een minimale lengte van 1,35 meter vereist.

Een feest voor ouders en kinderen bij een kinderfeest uit Rijswijk

Als ouder kan het stressvol zijn tijdens een kinderfeestje vanuit Rijswijk. De verantwoordelijkheid over veel enthousiaste kinderen kan je vast prima aan, maar wij helpen je graag met ontzorgen. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een onvergetelijke dag voor de jarige en de gasten. Vol plezier begeleiden wij veilig de kids zodat jij rustig achterover kunt leunen. Doe dat letterlijk in onze horeca met een drankje of speel onbezorgd mee tijdens de leukste activiteiten. Zoals gezegd: die zijn leuk voor jong en oud!

Een kinderfeestje voor Rijswijk boeken

Wil jij een kinderfeest in Rijswijk boeken? Wij organiseren het ideale kinderfeestje. Onze complete arrangementen geven jou de kans om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Kom karten, lasergamen of speel Prison Island. Tegen de dorst bieden wij onbeperkt limonade aan en om de honger te stillen hebben wij een speciaal kindermenu. Bovendien krijgen alle kids bij een arrangement een token voor de arcadehal. Kijk wat de mogelijkheden zijn voor jouw kinderfeestje Rijswijk. Toch nog vragen? Neem contact op via [email protected] of 079 342 6226.