Potje racen op de tofste indoor kartbaan van Nederland? Kom naar Gamecity Go Karting Zoetermeer. Gezellig met je vrienden, familie of collega’s. Wie is de snelste op de indoor kartbaan van Zoetermeer? Boek eenvoudig online en ga de uitdaging aan!

Indoor kartbaan

Nadat je een uitgebreide uitleg hebt gekregen over de vlaggen en veiligheidsaspecten tijdens het racen neem je plaats in je kart. Onze medewerkers controleren of je goed vast zit en daar ga je dan. Zodra je het startsein krijgt ga je er met piepende banden vandoor om de snelste tijd neer te zetten. Onze indoor kartbaan beschikt over een super gaaf parcours. Boek eenvoudig online en je kan het zelf gaan ervaren!

Kartcentrum Zoetermeer

Wil je niet karten, maar wel kijken? Ook dat kan. De verrichtingen van je favoriete racemonsters zijn op de voet te volgen. Vanachter het glas zie je de coureurs rijden en op de grote schermen zijn de exacte tijden te zien. Ook andere activiteiten naast het karten zijn mogelijk. Denk aan een geweldige Gaming Room, Prison Island, lasergamen en meer. In een sfeervolle ambiance, waar onze medewerkers voor je klaar staan, geniet je na de activiteiten van een drankje of lekker hapje.

Twee type karts

Wij beschikken over twee type karts. De kinderkarts zijn vanaf minimaal 1,35m en de volwassen karts vanaf minimaal 1,60m. In verband met de veiligheidsvoorschriften mogen deze karts niet tegelijk de baan op!
Let op: zorg bij het karten altijd voor dichte schoenen en een lange broek. In de winter is het ook verstandig om handschoenen mee te nemen!

Let op: wanneer kinderen onder de 16 jaar oud zijn, hebben ze schriftelijk toestemming nodig hebben van een ouder of verzorger om deel te mogen nemen aan deze game.

Nog vragen?

Neem contact met ons op en we staan je graag te woord! Geen vragen meer? Boek direct online!