Wil jij karten in Delft? Kom gezellig naar Zoetermeer voor raceplezier. Op een kleine 20 minuten rijden vind je bij Gamecity Zoetermeer één van de snelste kartbanen van de regio. De uitdagende baan staat gegarandeerd voor plezier. Bovendien vind je bij ons nog meer gave activiteiten. Race met een kleine of grote groep. Verzamel je vrienden, familie, kennissen of collega’s en bewijs op de baan wie de beste coureur is. Reserveer karten vanuit Delft eenvoudig online voor één of meerdere heats. Haal jij de snelste tijd van de dag?

Vernieuwde baan voor karten in Delft

Op onze vernieuwde baan is karten extra leuk. Met veel bochten om door te driften, een uitdagende hair-spin en een tweede verdieping is de baan leuk voor iedereen. Rijd op ons gave circuit in de gloednieuwe Sodi SR5 karts. Deze benzinekarts van 200 CC hebben een maximale snelheid van 55 kilometer per uur. Wij kiezen voor de beste ervaring voor benzinekarts. Geniet van de spanning, het geluid en de baan tijdens jouw heat en probeer je tegenstanders voor te blijven.

Vol gas én veilig karten

Karten is niet ingewikkeld. Sturen, gas geven en gaan. Wij dagen je uit om de snelste tijd te behalen, maar wel veilig. Dankzij onze ervaren medewerkers ga jij veilig de baan op. Tijdens de race rijd je met minimaal 10 en maximaal 14 personen tegelijk op de baan. Iedereen krijgt een helm, we checken of je veilig gekleed bent en je krijgt heldere instructies beneden bij het circuit. Zo houden wij samen de situatie veilig tijdens de heat. Stap vervolgens de toegewezen kart in en start de race bij groen licht!

Familieheat of volwassenheat tijdens het karten?

Een kinderfeestje of schoolfeest organiseren? Wanneer je komt karten vanuit Delft is ook gedacht aan de veiligheid van kinderen. Bij volwassenheats geldt een minimale lengte van 1,60 meter en rijd je in een normale kart. Vanaf 1,35 meter race je mee in familieheats met speciale kinderarts. Hierin dient iedereen te rijden tijdens een heat. De karts hebben een maximale snelheid van 35 kilometer per uur en betekenen ook voor de jonge coureurs genoeg plezier, spanning en avontuur tijdens het karten.

Karten in Delft? Doe meer in Zoetermeer!

Een vrijgezellenfeest, familie-uitje, leuke avond met vrienden of een bedrijfsfeest organiseren? Karten in Delft is leuk, maar bij Gamecity in Zoetermeer ervaar je uren plezier. Op een kleine afstand van Delft maak je met jouw groep gebruik van onze kartbaan, maar geniet je ook tijdens andere activiteiten. Speel Prison Island, kom lasergamen of maak gebruik van de arcadehal. Bovendien hebben wij een uitgebreide horecagelegenheid waar je tot ontspanning komt met wat te eten en te drinken. Geniet met uitzicht op de kartbaan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor grote groepen? Neem contact op via [email protected] of 079 342 6226.

Karten in Delft eenvoudig online boeken

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe je zorgt voor een geslaagde sessie karten. Reserveer een datum en tijd eenvoudig online. Een arrangement boeken of één of meerdere heats van 12 minuten? Bij Gamecity is alles mogelijk voor een middag of avond karten vanuit Delft. Maak het zo uitgebreid al jij wil. Neem het op met jouw vrienden, familie of collega’s tijdens een Sprint Race of Grand Prix of combineer het karten met onze andere activiteiten. Je stapt met een glimlach naar buiten nadat je bij Gamecity bent geweest.