Zoek jij een escape room in Zuid-Holland? Gamecity Zoetermeer heeft iets beters voor je: Prison Island Zoetermeer. Het heeft gelijkenissen met de bekende escape room, maar is een stuk meer divers en vol met leuke spellen. Prison Island Zoetermeer is perfect voor grotere groepen en bovendien speel je ongeacht je snelheid altijd een vaste tijd, zoals een uur. Strijd in tactische, technische of fysieke cellen en ontsnap na een uur met de hoogste score. Lukt het jou samen met je vrienden, familie, collega’s of kennissen om de highscore te verslaan? Reserveer dan nu een tijd en datum voor het leukste uitje van Zuid-Holland.

De verschillen tussen Prison Island en escape room

Heb jij nog niet eerder een Prison Island gespeeld? Dan wordt het de hoogste tijd. Het is daadwerkelijk iets anders dan een escape room Zuid-Holland. Deze nieuwe rage is de perfecte combi tussen de bekende escape room en Fort Boyard. Het is een mix tussen fysieke uitdagingen en technische en tactische opdrachten. Je probeert te ontsnappen in 2 tot 5 minuten in één van de 24 kamers in het gangenstelsel. Je speelt bij Prison Island een vaste tijd: 60 of 90 minuten. Het doel is om in die tijd een zo hoog mogelijke score te behalen in de verschillende cellen. Hoe doe je dat? Juist, door goed samen te werken als team.

Werkt Prison Island hetzelfde als een escape room in Zuid-Holland?

Een Prison Island werkt op een andere manier als een escape room in Zuid-Holland. Het is het meest uitdagende spel in de regio. Je speelt in een team van 2 tot 5 personen. Nadat je van de bewakers een uitleg hebt gehad, duik je een cel in en probeer je te ontsnappen door een hoge score te halen of een puzzel of raadsel op te lossen. Dit doe je door bijvoorbeeld doelen te raken, sensoren te ontwijken of knoppen op de juiste volgorde in te drukken. De combinatie van nadenken en beweging zorgt voor plezier bij jong en oud.

Win je Prison Island zoals een escape room in Zuid-Holland?

Bij een escape room probeer je uit één ruimte te ontsnappen. Bij Prison Island speel je juist veel leuke en variërende spellen in aparte cellen. Wees overigens niet bang dat je wordt opgesloten. Je kan een kamer te alle tijden verlaten. Heb je een cel gehaald? Ga door naar een andere kamer of probeer je score te verbeteren. Wanner je het niet haalt, mag je het altijd nog een keer proberen. Weet je zeker dat het gaat lukken? Aan het eind draait het om de totale score van alle kamers die je hebt gespeeld, dus geen tijd te verliezen!

Speel Prison Island in Zuid-Holland met een groep!

Voor nog meer plezier dan een escape room in Zuid-Holland kies je voor Prison Island. De nieuwe rage is ideaal om te spelen met familie, vrienden, collega’s of kennissen. Haal samen de hoogste score in het gangenstelsel vol met uiteenlopende cellen. Voor het organiseren van een groepsuitje is dit ideaal. Je speelt in teams van 2 tot 5 personen, maar kunt wel met meerdere teams tegelijk in andere cellen de opdrachten voltooien. Dat maakt Prison Island ook extra leuk voor kinderfeestje, maar ook bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten!