Op zoek naar een escape room in Zoetermeer? Probeer eens Prison Island! Ga met vrienden, familie of collega’s de uitdaging aan in verschillende cellen met uiteenlopende spellen en probeer uit elke cel te ontsnappen met de hoogste score. In een uur kan je in maar liefst 24 kamers de uitdaging samen aangaan. Laat je kennis zien bij tactische en technische spellen en toon je kwaliteiten bij fysieke uitdagingen. Van puzzelen tot dansen, in een Prison Island doe je altijd een opdracht die jij leuk vindt.

Prison Island of escape room Zoetermeer?

Wil je een escape room in Zoetermeer doen? Kies dan Prison Island. Veel mensen denken bij een Prison Island al snel aan een escape room. Hoewel het gelijkenissen heeft, zijn er toch veel verschillen. Een Prison Island is een perfecte combinatie van Fort Boyard en een escape room. Bij Prison Island probeer je te ontsnappen uit één van de verschillende cellen. Een escape room heeft als doel om binnen een uur uit slechts één kamer te ontsnappen. Bij Prison Island speel je in zo veel kamers als je wil en is het zelfs mogelijk om daarin je score te verbeteren.

Prison Island: een uitgebreidere escape room in Zoetermeer

Bij Prison Island zijn de speelmogelijkheden haast eindeloos. Speel 60 of 90 minuten lang in leuke en verrassende kamers. In groepen van 2 tot 5 spelers speel je unieke opdrachten van 2 tot 5 minuten. Je ontvangt een sleutel waarmee je cellen kunt openen en activeren. Daarna gaat het spel van start. In stressvolle situaties moet jij je hoofd koel houden en de kamer winnen door een tactische, technische of fysieke challenge aan te gaan. Lukt ontsnappen niet? Geen zorgen, je zit niet echt opgesloten. Je kunt er ten alle tijden uit. Vanaf nu wil je niet meer een escape room in Zoetermeer, maar probeer je om te ontsnappen met hoge scores uit Prison Island.

Voor jong en oud speelplezier bij Prison Island Zoetermeer

Houd je van minigames? Dan is Prison Island perfect voor jou. De opdrachten in het lange gangenstelsel zijn geschikt voor jong en oud. Met jouw groep heb je één doel: ontsnappen uit je cel met de hoogste score. Is dat gelukt? Ga door naar een volgende cel of probeer je score nog een keer te verbeteren. Kies jij voor breinbrekers, een klimuitdaging of speel je op techniek? Versla andere groepen door goed samen te werken en zo veel mogelijk punten te behalen.

Meer dan escape room Zoetermeer

Prison Island biedt meer dan een escape room in Zoetermeer. Bij Gamecity speel je bovendien na afloop de leukste spellen in de arcade, zoals airhockey, racespellen of op de flipperkast. Maak gebruik van de horeca om na te praten over de verschillende kamers van Prison Island of zoek juist nog meer spanning op met onze vernieuwde kartbaan! Of wat dacht je van een potje lasergamen? Bij Gamecity Zoetermeer hoef jij je geen moment te vervelen.

Prijzen Prison Island Zoetermeer

Prison Island in Zoetermeer boeken? Bestel je tickets eenvoudig online. Het is de ideale activiteit voor ontspanning met vrienden, een kinderfeestje, bedrijfsuitje of een familiedag. Speel 1 uur of 1,5 uur of combineer het met andere activiteiten bij Gamecity. Wij hanteren de volgende prijzen per persoon:

  • Prison Island 60 minuten: €18,-
  • Prison Island 90 minuten: 26,-
  • Combideal: Prison Island (90 min.) & lasergamen: €28,-
  • Combideal: Prison Island (60 min.) & karten: €31,5

Kijk hier voor meer combideals en prijzen.