Zoek jij een escaperoom in de omgeving van Den Haag? Gamecity Zoetermeer heeft iets beters voor je: Prison Island Zoetermeer. Deze nieuwe populaire groepsactiviteit is nog uitgebreider dan een escaperoom. In de buurt van Den Haag ben jij in Zoetermeer op een plek vol spanning en gezelligheid. Haal de hoogste scores bij puzzels of spellen als basketbal en ontsnap uit je cel. Verzamel je vrienden en familie en ga samen de uitdaging aan.

Is Prison Island hetzelfde als een escaperoom in Den Haag?

Wij krijgen vaker deze vraag, maar nee Prison Island is niet hetzelfde als een escaperoom. Bij een escaperoom probeer je te ontsnappen uit één kamer of gebouw. Bij Prison Island speel je binnen de tijd zo vaak je wil in een van onze cellen. Je krijgt groen licht om een cel in te gaan en in een zo snel mogelijke tijd of met zo veel mogelijke punten moet jij de cel proberen te verlaten. Gamecity Zoetermeer heeft 24 verschillende cellen die ieder tussen de 2 tot 5 minuten duren. Je hoeft niet een vaste volgorde te spelen en mag vaker uit een cel ontsnappen om je score te verbeteren.

Wat voor spellen heb je bij Prison Island Den Haag?

Prison Island is een gezellige activiteit om te spelen in de omgeving Den Haag. Ten opzichte van een escaperoom in Den Haag zijn de speelmogelijkheden nog uitgebreider. Je speelt tactische, technische of fysieke spellen, zoals puzzels, raadsels met muziek of ‘the floor is lava’. Zo is er altijd een leuke activiteit die past bij jouw groepje. Je speelt de uitdagingen in cellen met groepjes van 2 tot 5 personen. Ga een kamer in met groen licht en ga voor de hoogste score! Niet op tijd gehaald of je score verbeteren? Probeer het gerust nog een keer! Toch iets anders? Speel één van de andere spannende uitdagingen.

Prison Island of escape room Den Haag voor uitjes

Wat wordt het? Een escape room in Den Haag of kies je voor Prison Island. Wij weten het wel! Prison Island is ideaal voor kinderfeestjes vanuit Den Haag, maar ook voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten! Je speelt in teams, maar kunt wel met meerdere teams tegelijk in het gangenstelsel de opdrachten voltooien. Welke spelers weten samen de hoogste score te halen? Speel voor eeuwige roem binnen jouw groep en probeer zelfs de topscore aller tijden te verbeteren. Een uitje plannen voor grotere groepen? Neem contact op via [email protected] of 079 342 6226.

Meer dan escape room in Den Haag

Prison Island spelen biedt jou én je familie en vrienden meer mogelijkheden dan een escape room in Den Haag. Daarom is dit concept een populair uitje aan het worden in heel Nederland. Bij Gamecity Zoetermeer hebben wij niet alleen een uitdagend en spannend gangstelsel voor Prison Island, maar kun je ook op voorhand en na afloop ontspannen in onze uitgebreide horecagelegenheid. Vanaf hier heb je uitzicht op onze vernieuwde kartbaan en ben je een paar stappen verwijderd van een arcadehal vol met leuke en bekende games zoals airhockey, flipperkasten, schietenspellen, motor- of autoracegames en meer.

Kosten Prison Island Den Haag

Wil jij een escaperoom in Den Haag boeken? Op onze website vind je de, in onze ogen leukere, activiteit Prison Island. Reserveer eenvoudig een datum en tijd om de uitdaging in het cellenblok aan te gaan. Eerst weten wat de prijzen zijn? Wij hebben de kosten per persoon voor een paar populaire opties voor je op een rijtje gezet:

  • Prison Island 60 minuten: €19,50
  • Prison Island 90 minuten: €28,-
  • Combideal: Prison Island (90 min.) & lasergamen: €28,-
  • Combideal: Prison Island (60 min.) & karten: €35,50

Benieuwd naar meer combideals of mogelijkheden? Boek hier jouw activiteit.