Gamecity is gesloten…

Het kabinet heeft besloten dat Nederland vanaf zondag 19 december tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 in lockdown gaat. Hierdoor is Gamecity Zoetermeer vanaf 19 december tot 14 januari gesloten.

Tot binnenkort,
Team Gamecity

Veelgestelde vragen

Ja, vanaf aanstaande zaterdag (25 september) zijn wij genoodzaakt om met het Coronatoegangsbewijs te werken. Alle personen van de reservering moeten beschikken over een Coronatoegangsbewijs:

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je:

  • Volledig bent gevaccineerd
  • Een geldig herstelbewijs hebt
  • Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud

Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft, echter kan dit niet bij ons. Gratis testen kunt u regelen via testenvoortoegang.nl.

 Om dit goed te controleren werken wij vanaf aanstaande zaterdag met een gesloten deurbeleid. Bij de hoofdingang zal een medewerker staan die uw Coronatoegangsbewijs scant. Houd daarom bij binnenkomst uw QR-Code en ID-Kaart (of andere legitimatie) bij de hand. Zo kan de check vlot verlopen en kan iedereen van een leuke dag genieten!

Ja. Vooraf reserveren is verplicht. Het is helaas niet mogelijk om zonder reservering het pand van Gamecity te betreden.
Door vooraf te reserveren weten wij altijd hoeveel mensen er op elk moment binnen zijn of nog moeten komen.  

30 minuten van tevoren wordt je naar binnen begeleid. Wees op tijd, check je reservering voor de specifieke tijd. 

Als je nog moet betalen, dan is dat mogelijk bij de receptie. Wij werken met pin-only. We adviseren om van tevoren online te betalen of contactloos op locatie.

Jazeker! Het moet echter wel een integraalhelm zijn. Een pothelm waarbij de kin niet gesloten is, maar niet.  Ook krijgt iedere rijder een helmmuts die over neus en mond gedragen moet worden onder de helm.

Ja, het is mogelijk om kosteloos te annuleren.