Elastisch voetballen

Bungelend aan een elastiek, heb je maar beperkte beweegruimte om te voetballen. Kom je niet overal bij? Maak dan goed gebruik van het elastiek!

Glow in the dark

Normaal voetbal te gewoontjes? Kies er dan voor om de uitdaging aan te gaan met beperkt licht. Je kunt het spel ook in Glow-in-the-dark uitproberen!

Skills zijn niet nodig

Ben je geen voetbalfanaat en kun je niet veel trucjes? Dat is niet erg! Je hangt namelijk aan een elastiek, waarbij trucjes helemaal niet te pas komen. Het gaat om teamwork & fun.

Veel gesteldevragen

Vanaf 8-12 personen per 30 minuten. Met meerdere personen raden wij aan de groep op te splitsen of een langere speelduur te nemen.

Nee je staat op je voeten, maar je kunt maar maximaal één stap op zij zetten. Dus komt de bal een meter van je af, zul je toch echt moeten springen!

Bungee Soccer

Hek open! Ken je die uitspraak tijdens het voetballen? Die voetballer die de bal zelf over de achterlijn rent. Dat is met Bungee Soccer in ieder geval niet mogelijk. Doordat je in een special lifejacket wordt gehesen heb je minder bewegingsvrijheid. Dit maakt het voetbal een stuk moeilijker, maar minstens zo spannend!

30 minuten uitleven!  

De lifejackets zitten met een elastiek en een grote veer aan het plafond vast. Samenspelen is hierdoor een must. Het balletje laten rollen, zoals dat zo mooi heet! “Hey, pak je eigen bal”, wordt hier niet geroepen. Voor deze activiteit zijn minimaal 8 personen nodig. Heerlijk muziekje op de achtergrond en lekker 30 minuten uitleven met een gezellige groep vrienden!

Wat ga je doen?

  • Speel 30 minuten Bungee Soccer
  • Speeltijd afhankelijk van de groepsgrootte (minimaal 10 personen)
  • Reserveer online voor € 10,00