Een leuk en onvergetelijk personeelsfeest vier je bij Gamecity Go Karting in Zoetermeer. Er zijn ruimschoots mogelijkheden om er voor iedereen wat leuks van te maken. Of je nu een avonturier bent, een denker, een racer of graag deelneemt aan andere activiteiten; de mogelijkheden voor een geslaagd personeelsfeest in Zoetermeer zijn absoluut aanwezig. Denk aan karten, Prison Island, onze Arcade Room met leuke spellen en andere hilarische activiteiten. Zowel grote als kleine groepen zijn van harte welkom!  

Sfeervol restaurant

Na de activiteiten geniet je in ons sfeervolle restaurant van een hapje en drankje. Lekker bijpraten na alle spannende en spectaculaire activiteiten. Even een keer niet over werk praten! Grote gezelschappen voorzien wij van een lekkere lunch, diner of smaakvolle buffetten. Onze koks werken met dagverse producten en maken er een ware smaaksensatie van. Kwalitatief goed eten, tegen aantrekkelijke prijzen in een ongedwongen sfeer. Wat wil je nog meer?

Uitje voor het personeel

Wil je jouw personeel een onvergetelijke dag bezorgen en zelf niet teveel tijd kwijt zijn om alles te regelen? Bel vrijblijvend even op en wij regelen de rest. Naar gelang de wensen kiezen wij de leukste en spannendste activiteiten voor je uit. Vervolgens organiseren we een heerlijk buffet en is er genoeg ruimte voor grote en kleine personeelsfeesten. Onbezorgd genieten, zonder al te veel te moeten regelen en tegen scherpe tarieven? Vier je personeelsfeest bij Gamecity Go Karting Zoetermeer. Tot snel!

Vragen? Neem gerust contact met ons op of boek eenvoudig online!