De mooiste kartbaanvan de regio!

Mini kart race

De Mini Kart Race is een echte race klassieker bij Gamecity. In een groep van minimaal 9 personen ervaar je een wedstrijd, zoals in het echt. Je start dus met een vrije training, vervolgens race je om jezelf zo goed mogelijk te kwalificeren en sluit je dit spektakel af met een Finale Race.

Vrije training karten (5min.)

Je start de Mini Kart Race met een vrije training (5min.) Tijdens deze vrije training kan je wennen aan de kart, de snelheid en het parcours. Hoe snijd je de bochten aan? Waar moet je op tijd remmen en wat zijn de juiste plekken op het circuit om in te halen?

Kwalificatie karten (7min.)

Na de vrije training start je met de kwalificatie (7min.) Bij de kwalificatie gaat het om de snelste rondetijd. Je kan hier nog best een rustige ronde rijden om te wennen aan het circuit. Zorg er in ieder geval dat je 1 supersnelle rondetijd neerzet. Dit geeft je natuurlijk weer een betere uitgangspositie in de Finale Race.

Finale Race karten (7min.)

De kers op de taart. Oftewel, de Finale Race. Hier draait het uiteindelijk om. Wie wordt de kampioen van de groep? Deze bloedstollende 7 minuten vol adrenaline en zenuwslopende momenten bepalen of jij de winnaar wordt. Ben jij de nieuwe Max Verstappen?

Karten in groepen

De Finale Race is perfect geschikt voor groepen. Of het nu gaat om een kinderfeestje, verjaardagsfeest, familiefeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Het karten is voor jong en oud geschikt. Een spannende en leuke activiteit waar nog lange tijd over nagepraat wordt. Zeker als je de winnaar bent geworden!

Twee type karts

Wij beschikken over twee type karts. De kinderkarts zijn vanaf minimaal 1,35m en de volwassen karts vanaf minimaal  1,60m. In verband met de veiligheidsvoorschriften mogen deze karts niet tegelijk de baan op!

Let op: zorg bij het karten altijd voor dichte schoenen en een lange broek. In de winter is het ook verstandig om handschoenen mee te nemen!

Let op: wanneer kinderen onder de 16 jaar oud zijn, hebben ze schriftelijk toestemming nodig hebben van een ouder of verzorger om deel te mogen nemen aan deze game.

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust en we staan je graag te woord!

Veel gesteldevragen

Je moet minimaal 1.35m om in de kinderkarts te mogen en minimaal 1.60 meter om in de volwassen karts te mogen. Te klein = te klein, safety first!

Alleen als jullie beiden minimaal 1.60 meter zijn, anders moeten jullie helaas nog apart rijden. Of uw zoon/dochter heeft een race-certificaat behaald bij ons, dan mag hij/zij ook in een volwassen heat mee rijden!

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het aan om altijd te reserveren. Dit kan ook gemakkelijk via de website! Als je helemaal naar boven scrolt op deze pagina kun je direct starten met het reserveren.

Exclusiviteit garanderen wij nooit, tenzij je ervoor kiest om een Race te rijden met minimaal 10 personen! Anders kunnen wij uiteraard op zoek naar een rustige heat, maar wij kunnen je nooit garanderen dat je de baan voor jezelf hebt.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!