Professionele begeleiding

Leer alle in en outs van het karten

KNAF Gecertificeerd

KARTCLINIC

Vanaf 4 januari 2022 komt eindelijk onze langverwachte kartclinic. Voor iedereen boven de 18 jaar, die het leuk vinden om eens wat meer over het karten te leren, kunnen zich aanmelden voor een van onze lessen.

Onze ervaren instructeurs geven tijdens de clinic een uur lang les waardoor je sneller en beter leert karten. De clinic bestaat uit theorie en vooral praktijk en er komen onderdelen aan bod als: tijdrijden, lijnen rijden en behendigheidsoefeningen. Kortom, de basis van het racen!

Kart- en autosport wordt in Nederland gereguleerd door de KNAF. Gamecity is de enige indoor kartbaan van Nederland met een KNAF licentie. Wie bij Gamecity leert karten, kan overal uit de voeten!

De clinic is elke dinsdag van 20:00 tot 21:00.

Het programma ziet er als volgt uit:

 • Aanmelden – 19:30 – 19:45
 • Briefing – 19:45 – 20:00
 • Clinic – 20:00 – 21:00
 • Nabespreking – 21:00 – 21:15

Aanmelden kan via de button hiernaast!

Kartclinic (18+)

€ 35,- per les
 • Elke dinsdagavond
 • Betaling per les
 • Professionele begeleiding

Vragenformulier Kartclinic

  Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacystatement.

  Veelgestelde vragen

  De basisbeginselen van het karten zijn over het algemeen heel breed. Elke oefening heeft een kleine twist, maar wel dezelfde basisprincipes alleen wordt het in een andere vorm geoefend. 

  Bij de volwassenkartclinic mogen er maximaal 14 personen deelnemen.

  Dat kan zeker! De groep zit vol bij 14 personen. 

  De kartclinic is voor iedereen die graag meer over karten wil leren. Je kan er voor kiezen om één keer een les te volgen of meerdere lessen. Hier worden de basisprincipes van het karten behandeld en vervolgens kan je doorgaan met de lessen voor gevorderde tips and tricks.